Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2007 - Anul XII, nr. 259 (3634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Show

Lembit Opik, ironizat de presa britanică după ce s-a dat în spectacol cu Cheeky Girls

Parlamentarul britanic Lembit Opik a fost ironizat de presa britanică după ce s-a dat în spectacol, dansând languros cu cele două surori de la Cheeky Girls la un bal de caritate organizat la Londra de o asociaţie pentru protecţia balenelor şi delfinilor, informează dailymail.co.uk.

Lembit Opik "pare a juca în «Febra de sâmbătă seara» în timp ce dansează lasciv cu iubita sa, Gabriela Irimia, la un bal de caritate", care a avut loc la hotel Grosvenor, scrie Daily Mail.

Lembit a prezentat o versiune a "Dirty dancing" împreună cu Gabriela, în vârstă de 24 de ani, după care aceasta a început să danseze languros împreună cu sora sa Monica. Cele două au efectuat apoi un dans sexy de formaţie sub privirile ironice ale celor adunaţi la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Londra.

Surorile au fost îmbrăcate în rochii din lurex cu spatele gol, crăpate într-o parte până la şold, lăsând foarte puţin loc imaginaţiei.

Balul de caritate a fost organizat de Marine Connection Safety Nets.

Parlamentarul Lembit Opik şi Gabriela Irimia au o relaţie din decembrie 2006.

Opik a întâlnit-o pe tânăra de origine română la o petrecere pentru concurenţii participanţi la o emisiune de televiziune, "All Star Talent Show". Relaţia lor pare destul de serioasă de vreme ce, de când a devenit publică, cei doi sunt de nedespărţit.

Presa britanică îi consideră cuplul cel mai bizar de vedete la momentul actual, dar se pare că cei doi nu sunt afectaţi de acest lucru.

Monica şi Gabriela Irimia, adică gemenele de la trupa Cheeky Girls, au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid hit şi s-a vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă. În ultima vreme, cele două gemene nu mai reuşeau să obţină succesele de la început şi, potrivit, presei britanice, s-ar fi confruntat cu probleme financiare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lembit Opik, ironizat de presa britanică după ce s-a dat în spectacol cu Cheeky Girls.
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lembit Opik, ironizat de presa britanică după ce s-a dat în spectacol cu Cheeky Girls0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei