Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intimitate

Angajaţi ai unui spital, suspendaţi pentru că au dat informaţii despre George Clooney

"

Mai mulţi angajaţi ai centrului medical Palisades din New York au fost suspendaţi de conducerea instituţiei pentru că au oferit presei informaţii confidenţiale despre actorul George Clooney, care a fost internat la clinică după ce a suferit un accident de motocicletă, informează wcbstv.com.

Printre angajaţii care au fost suspendaţi pe perioada anchetei demarate de conducerea spitalului se numără mai mulţi medici şi surori medicale.

Starul, care recent a lansat filmul „Michael Clayton”, a avut în urmă cu două săptămâni un accident de motocicletă, în urma căruia el s-a ales cu coastele fisurate iar iubita sa, fosta chelneriţă Sarah Larson, cu un picior rupt.

În doar câteva minute de la accident, presa americană părea că ştie totul despre starea de sănătate a lui Clooney. Surse au declarat pentru CBS 2 HD că spitalul a demarat o anchetă pentru a descoperi cine a furnizat presei informaţii despre Clooney.

Ancheta vizează aproximativ 40 de angajaţi ai centrului medical, dintre care aproximativ 12 au fost suspendaţi sub acuzaţia că au accesat dosarul medical al lui Clooney şi au furnizat informaţii presei, fapt care constituie un delict.

Sindicatul angajaţilor din domeniul medical a emis un comunicat. "(Angajaţii n.r.) nu au făcut un lucru normal, dar plătesc un preţ piperat. Dar nu cred că George Clooney ar dori ca oamenii să plătească pentru acest lucru. Mă repet, scuzele faţă de el sunt necesare, dar cred că spitalul exagerează", a declarat Jean Oterson, de la sindicatul angajaţilor din domeniul medical.

Clooney s-a declarat de acord cu acest punct de vedere prin intermediul unui comunicat emis marţi seara: "Este pentru prima dată când aud de acest lucru. Şi, deşi cred că pacientul are dreptul la intimitate, speram ca această chestiune să se rezolve fără ca angajaţii să fie suspendaţi".

Unele surse spun că, în timp ce unii medicii îi acordau lui Clooney primul ajutor, alţi angajaţi au accesat dosarul medical al actorului în vârstă de 46 de ani, de pe un computer din spital.

Într-un comunicat adresat CBS 2 HD, conducerea spitalului a indicat că orice încălcare a legii reprezintă pentru ea o chestiune serioasă, care trebuie investigată.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţi ai unui spital, suspendaţi pentru că au dat informaţii despre George Clooney.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angajaţi ai unui spital, suspendaţi pentru că au dat informaţii despre George Clooney0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează