Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 sep 2015 - Anul XX, nr. 225 (6037)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Petru IOSIPESCU

Petru IOSIPESCU


Trompeta noului PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se ştie cât de înverşunată este Alina Miţa Baston Gorghiu în solicitarea ei, ca o trompetă aproape enervantă, de a-i cere demisia premierului Victor Ponta; şi nu scapă nici o ocazie să repete această cerere la infinit! De asemenea, aceeaşi cerere de demisie i-a adresat-o şi lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, faţă de care n-ar avea nici în clin, nici în mânecă, din moment ce vicele lor, al PNL, a dat bir cu fugiţii când a fost vorba despre preluarea frâielor Capitalei! N-a scos un cuvânt Alinuţa despre această situaţie cel puţin curioasă!

De când beneficiază de “creditul” preşedintelui Iohannis, “doamna” nu a făcut decât ori să reproducă cu propriile cuvinte sau să repete, pur şi simplu, ceea ce a declarat, când a declarat, Iohannis, ori să-şi exprime reacţiile la ceea ce se petrece pe la adversarii politici. Din propria ştiinţă politică, dacă ar avea-o, nimic concret!

Dar despre “politizarea” TVR, despre care doar în mintea ei se “coace” ceva, a început să trâmbiţeze că, vezi Doamne, doar PSD-ul va putea fi văzut în emisiunile televiziunii naţionale. Şi, bineînţeles, trebuia să-şi exprime şi o reacţie faţă de insuccesul moţiunii de cenzură pe care, de cum s-a anunţat începerea procesului lui Victor Ponta, PNL-ul a şi… copt-o! Iar Alina Miţa Baston ce viziune credeţi că are? Dacă moţiunea nu va trece, vinovaţi vor fi, atenţie!, nu “marele” PNL, ci… liderii actualei coaliţii de guvernare, respectiv Oprea, Tăriceanu şi Dragnea, spre care, de altfel, a şi arătat cu degetul. Şi ca să fiu corect faţă de doamna Gorghiu, trebuie să menţionez o altă expresie din gândirea sa politică, şi anume că o soluţie pentru viitor ar fi “o administraţie nouă, integră, liberală”! Altfel spus, curat murdar Coane Iohannis, mâna dumneavoastră dreaptă vorbeşte ca un înţelept de care politica nu s-a lipit niciodată!

Dar PNL nu doarme, ci moţăie. Cei care şi-au pus mari speranţe în fuziunea PNL-PDL la jumătatea drumului îşi simt speranţele înşelate. Noii liberali au probleme cu justiţia, însă baiul cel mare este că noua formaţiune nu funcţionează ca o maşinărie nouă, ca un bolid de formula unu. Ce nu merge? Unde-i defecţiunea? Noul PNL nu are un lider carismatic. Nu comunică nici măcar la nivelul manualelor de comunicare. Mai grav este că nu vine cu un program de guvernare pe cât de curajos pe atât de atractiv. Noul PNL s-a născut “mare” şi de atunci, din păcate, nu se vede că ar mai fi crescut.

Va mai curge multă apă pe Dâmboviţa până când, probabil, vom avea politicieni sadea. Acum, ceea ce avem denotă un cras analfabetism politic pentru că actorii noştri politici nu ştiu decât doar să ciripească despre cei din tabăra adversă. Soluţii, programe, proiecte… ioc! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trompeta noului PNL.
 Vizualizări articol: 1916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Trompeta noului PNL5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei