Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2007 - Anul XII, nr. 286 (3657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

BRD Fond de Pensii

Profesionalism şi siguranţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

BRD Fond de Pensii şi-a prezentat ieri la Piatra Neamţ ofertele şi obiectivele activităţii pe piaţa pensiilor private obligatorii.

BRD Fond de Pensii este o societate de administrare a fondurilor de pensii, născută din sinergia cu Sogecap, compania de asigurări de viaţă a Grupului Société Générale şi BRD - Grup Société Générale.

Sogecap este unul dintre cei mai mari actori pe piaţa asigurărilor din Franţa, iar la sfârşitul anului 2006 gestiona cinci milioane de contracte, în valoare de aproximativ 60 de miliarde de euro.

BRD - Grup Société Générale este a doua bancă din România după totalul activelor, care operează o reţea de peste 740 de unităţi bancare în toată ţara.

Cele două societăţi şi-au unit forţele şi experienţa într-un parteneriat util, în folosul clienţilor.

BRD Fond de Pensii este un fond cu risc mediu, iar valoarea iniţială a unei unităţi de fond este de 10 lei.

Seriozitatea, profesionalismul şi calitatea serviciilor au adus 4.000 de subscrieri la BRD Fond de Pensii în judeţele Neamţ şi Suceava, şi 60.000 de subscrieri la nivel naţional.

Partener de încredere

La conferinţa de presă de la Piatra Neamţ în care BRD Fond de Pensii şi-a prezentat obiectivele pe piaţa de pensii private obligatorii au participat Bogdan Baltazar, membru al Consiliului de Administraţie al BRD - Grup Société Générale, Damien Marechal, directorul general BRD Fond de Pensii şi Constantin Mareş, directorul executiv al Grupului Piatra Neamţ al BRD - Grup Société Générale.

„Suntem o companie solidă, cu o experienţă confirmată atât în Franţa, cât şi în multe alte ţări, în special în Europa. Dorim să demonstrăm că suntem un partener de încredere pe termen lung”, a declarat directorul general al BRD Fond de Pensii, Damien Marechal.

Siguranţa şi profesionalismul BRD este confirmat şi de faptul că jumătate dintre administratorii de fonduri de pensii private au ales BRD ca şi bancă depozitară.

Orice informaţii privitoare la BRD Fond de Pensii pot fi obţinute şi de la adresele www.brdfondpensii.ro şi www.asiguraripensiiprivate.ro.

Sucevenii sunt aşteptaţi să subscrie la BRD Fond de Pensii, un partener de încredere pentru o relaţie de durată, care din momentul aderării şi până la pensionare se adaptează la aşteptările participanţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesionalism şi siguranţă.
 Vizualizări articol: 564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesionalism şi siguranţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole albă cu legume 4 porţii - 70 minute 500g fasole albă fiartă2 morcovi1 rădăcină păstârnac1 ţelină1 sfeclă mai mică2 rădăcini de pătrunjel3 fire de ceapă verde sau1 fir de praz1 leg. mărar verde2 căţei de usturoi100ml ulei1 linguriţă... Citeşte