Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2014 - Anul XIX, nr. 157 (5666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Film şi carte

Caravana Culturală poposeşte timp de două zile la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Vara asta filmele şi cărţile vin la tine! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraş, cu Caravana Culturală, un proiect marca Inspire”. Sub acest slogan prima Caravană Culturală de film şi carte din România îi invită pe iubitorii de cultură din Fălticeni, pe 11 iulie, în Piaţa “Nada Florilor”. 

Caravana Culturală de film şi carte din România, un eveniment care se va desfăşura în oraşele mici şi mijlocii din România, a început pe 9 iulie la Vaslui, urbea de pe Şomuz fiind a doua localitate din ţară în care, timp de două zile consecutive, artiştii, autorii şi titlurile preferate vor fi mai aproape de cititori.

Alexandra Nica, coordonator PR în cadrul caravanei, a precizat: “Venim în Fălticeni, unde, în 11 şi 12 iulie, ne întâlnim în Piaţa <Nada Florilor>. Dacă eşti interesat de cultură şi educaţie, te invităm într-o atmosferă prietenoasă, în aer liber, pentru două zile de bucurie în care vom difuza câte un film pe seară, în timp ce cărţile din stand te vor îndemna să le citeşti, pagină cu pagină. În fiecare seară vei avea ocazia să vizionezi un film de colecţie pe marele ecran şi să câştigi premii în cărţi de la editura Nemira. Vor fi alături de noi şi partenerii Mercedes-Benz, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur şi Persil (Henkel), care te vor aştepta la eveniment cu multe alte activităţi, premii şi surprize estivale. În fiecare seară, de la ora 19, v-am pregătit un program bogat, divers, tentant. Pentru început e bine să treceţi pe la centrul de informare ca să aflaţi detalii despre ce v-am pregătit. În continuare vă invităm să vă înscrieţi la tombolă, apoi să vă distraţi în spaţiile special organizate de partenerii noştri. Bineînţeles că nu veţi putea ocoli minibiblioteca mobilă. Iar dacă vi s-a făcut foame, vă oferim mâncare şi băutură. Dar terminaţi-o repede, căci la ora 19,30 începe filmul. În prima seară veţi viziona <Midnight in Paris / Miezul nopţii în Paris> (2011, scris şi regizat de Woody Allen), iar în a doua seară <King's Speech / Discursul Regelui> (2010). Bineînţeles că după film vom anunţa câştigătorii tombolei. Vă dorim distracţie plăcută”.

După Fălticeni, Caravana va poposi în judeţul Botoşani, urmând să se întoarcă la Câmpulung Moldovenesc pe 17 iulie. Ca să afli când ajunge şi la tine în oraş, intră pe siteul http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana Culturală poposeşte timp de două zile la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Caravana Culturală poposeşte timp de două zile la Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei