Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iul 2014 - Anul XIX, nr. 153 (5662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clubul Artelor Vizuale

„Vagabond”, expoziție fotografică și proiecție de film, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundața Umanitară Clopot şi Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava organizează luni, 7 iulie, la ora 19.30, vernisajul expoziției fotografice „Vagabond” și proiecția filmului cu același titlu. „Vagabond” este un proiect video care prezintă poveștile reale ale unor oameni care și-au urmat visurile. La vernisaj va fi prezentat un film care va conține poveștile a cinci oameni despre care autorul spune că sunt adevărați eroi contemporani: Claudiu David, campion de raliu și pilot de teste la BMW România, David Neacșu, manager, explorator și organizatorul primei expediții românești pe Everest, Claudia Nițu, cea mai performantă campioană de karate din România în cel mai dificil sistem, Rareș Dumitrescu, campion mondial de scrimă, medaliat cu argint la Olimpiada din 2012, şi Hadi Rahimian, medicul care a realizat prima operație in utero din România.

 

Pilotul Claudiu David va fi prezent la vernisaj

La eveniment va fi prezent, pentru prima dată în Suceava, eroul primului episod, Claudiu David, BMW International Senior Driver Trainer, singurul trainer BMW de altă naţionalitate decât cea germană, care a obţinut această titulatură nu oricum, ci reuşind cel mai mare punctaj din istoria prestigioasei şcoli BMW. Multiplu campion de raliu, deţinătorul celui mai bun timp pe o probă specială în Campionatul Mondial de Raliu, singurul român participant pe circuitele Nascar, Claudiu David va putea fi întâlnit la vernisajul serialului „Vagabond”, unde va răspunde cu drag celor care vor să afle detalii despre parcursul lui într-o lume fascinantă şi plină de adrenalină.

 

Proiect pentru oameni vizionari și curajoși

Coordonatorul proiectului „Vagabond” este Ovidiu Jelea, iar partenerii lui sunt Nikon, HP, BMW și Formația „Urma”.

Proiectul „Vagabond”, după cum a afirmat Ovidiu Jelea, s-a născut din dorința de a cunoaște, a face cunoscute și a învăța din experiențele unor oameni ale căror vieți sunt adevărate modele. Este un proiect pentru oameni vizionari și curajoși. Fiecare episod este realizat cu un aparat foto și un laptop, călătorind cu o mașină și o rulotă în căutarea eroilor autentici. În timpul realizării filmelor autorul documentează fotografic un jurnal în care sunt scrise evenimentele și faptele care nu sunt prezentate în film. Aceste fotografii sunt subiectul expoziției ce va avea vernisajul pe 7 iulie, în Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Vagabond”, expoziție fotografică și proiecție de film, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Vagabond”, expoziție fotografică și proiecție de film, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei