Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2014 - Anul XIX, nr. 127 (5636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Bucureşti

Artistul plastic Alexandros Karciucas expune la „ERES Conference 2014”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 24-28 iunie, artistul plastic fălticenean Alexandros Karciukas va fi prezent cu 15 lucrări în cadrul unei expoziţii de grup care va fi organizată la Bucureşti.

Lucrările semnate de Alexandros Karciukas vor fi expuse în cadrul „ERES Conference 2014”, eveniment organizat de Societatea Română de Analiză Economico-Financiară (Departamentul de Evaluare şi Analiză Economico-Financiară), Academia de Studii Economice (ASE) Bucureşti, Fundaţia Culturală Criterion şi la care vor participa aproximativ 300 de invitaţi – doctoranzi şi oameni de afaceri din întreaga lume.

Anul trecut, în luna septembrie, la deschiderea Festivalului Internaţional de Teatru „Grigore Vasiliu Birlic”, Alexandros Karciucas a vernisat prima expoziţie personală de acuarelă, „Lumini şi umbre”, în cadrul căreia a primit aprecieri din partea criticilor de artă. La începutul acestui an, Alexandros s-a remarcat în rândul tinerilor artişti din lume după participarea la Concursul Mondial de Acuarelă organizat de revista „The Art of Watercolor” din Franţa, impresionând juriul cu picturile „Seară ploioasă la Milano" şi „Plimbare prin Veneţia”. Lucrări de-ale sale, atât în acuarelă, cât şi icoane, se află în colecţii particulare din ţară şi străinătate (Canada, Israel, Grecia, Italia, Australia), dar şi în colecţiile unor mari actori, precum Vladimir Găitan şi Medeea Marinescu.

Invitaţia pentru a participa la „ERES Conference 2014” a venit de la Fundaţia Culturală Criterion, care promovează tinere talente şi artiştii de perspectivă.

“Voi expune alături de alţi cinci artişti, fiecare cu câte 15 lucrări, având ca subiect clădiri şi străzi din Bucureşti, dar şi din alte oraşe. Lucrările vor fi expuse la ASE, Palatul Parlamentului şi Muzeul Naţional de Artă (Sala Auditorium)”, ne-a declarat Alexandros Karciucas.

Expoziţia de artă plastică se încadrează în proiectul “Real - Estate and Art”, ca eveniment distinct în programul conferinţei. Vernisajul urmează să aibă loc pe 24 iunie, la ASE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artistul plastic Alexandros Karciucas expune la „ERES Conference 2014”.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artistul plastic Alexandros Karciucas expune la „ERES Conference 2014”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei