Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adresat elevilor

Concurs de creaţie literară „UNIFERO 2012”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uniunea Internaţională a Femeilor Române, UNIFERO Inc., care, aşa cum semnalam săptămâna trecută, a iniţiat un concurs de artă plastică pentru elevi, organizează în paralel şi unconcurs de creaţie literară.
 

Povestire, scrisoare eseu, articol, interviu

Concursul de creaţie literară se adresează elevilor pe două categorii de vârstă,clasele IV -VIII şi clasele IX-XII.

Pentru prima categorie de vârstă (clasele IV -VIII), concurenţii trebuie să scrie o povestire pe una din temele la alegere: „Prima mea învăţătoare”, „Prietena mea cea mai bună”, „Colega mea de clasa”, ataşând fotografia şi datele acesteia.
Pentru cea de-a doua categorie de vârstă (clasele IX-XII), participanţii vor alege între:

a - Scrisoare eseu adresată societăţii româneşti, profesoarelor, învăţătoarelor de astăzi (scrisoare eseu care să includă şi motivaţia concurentului - de ce scrie acest eseu, ce aşteaptă, ce a primit, ce doreşte să realizeze prin educaţie);
b - Articol - Prin ce susţin sau subminează televiziunea şi internetul educaţia? (elevul poate face sondaje în şcoală pe baza cărora să scrie un text despre influenţa pozitivă şi negativă a televiziunii şi a internetului);

c - Interviu -“Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie!” - „Viitorul pe care mi-l doresc” (interviu cu membri ai cluburilor sau cercurilor din şcoală, colegi de clasă, tineri din afara şcolii, 7-10 întrebări, cu o prezentare a subiectului şi menţionarea clasei/şcolii în preambul, cu precizarea vârstei şi ocupaţiei celor intervievaţi).

 

Lucrările se vor trimite până pe data de 10 mai 2012

Reguli de participare:fiecare concurent trebuie să trimită prin e-mail, până pe data de 10 mai 2012, la adresele Unifero2012@yahoo.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi smaranda_livescu@yahoo.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , o lucrare de o pagină şi jumătate/două, caracter Arial 12, cu 1,5 distanţă între rânduri.

Anexă separată - informaţii despre participant: nume şi prenume, clasa, şcoala, adresa şcolii, o fotografie mică, numele profesorului îndrumător, adresa de e-mail a elevului şi profesorului.
Anunţarea câştigătorilor concursului se va face la data 15 iunie pe pagina www.unifero.net. Se vor acorda trei diplome şi premii şi trei menţiuni la fiecare categorie.
Atât elevii participanţi, cât şi profesorii îndrumători vor primi „Certificate de participare”.

Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc cu ocazia desfăşurării la Bucureşti, în intervalul 22 - 24 iunie a.c., a celei de-a V-a Conferinţe Internaţionale cu tema “Femeile, independente prin educaţie - Tehnica artei de a educa în şi pentru societatea secolului XXI”, organizată de UNIFERO Inc. în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană şi cu Asociaţia „Meridiane Socio-Culturale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de creaţie literară „UNIFERO 2012”.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de creaţie literară „UNIFERO 2012”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei