Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 nov 2017 - Anul XXII, nr. 251 (6667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului a organizat vineri, 27.10.2017, în cadrul parteneriatului grădiniţe-şcoală, o activitate comună cu reprezentanţi ai acestora. Au participat doamnele educatoare, părinţii şi copiii de la grupele mari, care în anul şcolar următor vor urma cursurile clasei pregătitoare.

Oaspeţii au fost întâmpinaţi de Zâna Toamnă cu mesaje de “bun venit” scrise pe frunze multicolore, pe care cei mici le-au personalizat şi au împodobit copăcelul toamnei.

Parteneriatul “O zi la şcoală” a constat în familiarizarea cu oferta educaţională a Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Gura Humorului. S-a discutat despre: specificul  activităţilor claselor primare şi importantele evenimente de pe parcursul unui an şcolar: Concursul Internaţional de matematică “Memorialul David Hrimiuc”, Şcoala de Vară Humoreană, Simpozionul Internaţional aflat anul acesta la a XIV-a ediţie, Centrul de Performanţă al elevilor claselor a III-a şi a IV-a, Clubul de Lectură al şcolii. A urmat vizitarea claselor celor două corpuri de clădire şi desfăşurarea unei activităţi distractive cu copiii din grădiniţe. 

Doamnele prof. înv. primar care urmează să preia clase pregătitoare în anul şcolar 2018/2019 au descris specificul acestei clase de debut, axându-se pe informaţii de interes pentru părinţi. Chiar dacă această clasă pregătitoare a iscat multe controverse, s-a concluzionat că se pot observa efectele sale pozitive. Copiii sunt ajutaţi să socializeze, să se integreze în mijlocul altor copii de vârste diferite, iar în final vor putea să se acomodeze mai uşor în clasa I, unde procesul educaţional este diferit de cel cu care s-au obişnuit la grădiniţă.

Activitatea s-a încheiat cu un scurt program artistic prezentat preşcolarilor de elevii claselor a IV-a, care au distribuit oaspeţilor pliante de prezentare a şcolii.

Profesor înv. primar Crina Maria Cojocaru

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichiu sau hencleş, plăcintă cu griş şi prune (reţeta autentică săsească) I se spune ”plăcintă” nu pentru că ar semăna cu clasicele plăcinte din Moldova şi Bucovina, ci pentru că aşa numesc ardelenii orice prăjitură cu cremă sau fructe. Şi este vorba despre o delicioasă prăjitură rustică şi simplă din zona... Citeşte