Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2014 - Anul XIX, nr. 217 (5726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inutilul maraton al lui Ion Lungu

Luni, 15.09.2014, primarul Ion Lungu a participat la un maraton. Pentru al 11-lea an consecutiv a participat la 11 deschideri festive de an şcolar, mai exact la zeceşcoli şi o grădiniţă. Dar a greşit maratonul. Decât să participe la acest maraton de pe 15 septembrie al deschiderilor de an şcolar, maraton care nu interesează pe nimeni, mai bine ar fi participat pe perioada verii la un alt maraton, al vizitelor la şcoli pentru a vedea cum decurg lucrările de renovare şi reparaţii. Dacă Ion Lungu ar fi fost un expert în comunicare şi un transmițător de  mesaje pozitive, mobilizatoare, maratonul pe la şcoli ar putea fi de înţeles. Dar cum Ion Lungu nu este nici Dalai Lama, nici Gandhi, elevii şi profesorii de la cele zeceşcoli şi o grădiniţă nu au reţinut nimic, nici din ce le-a transmis Ion Lungu anul acesta, nici din ce le-a transmis Ion Lungu în anii anteriori. Dimpotrivă, este foarte probabil că s-au plictisit. Mai mult decât atât, pentru a i se putea organiza acest maraton lui Ion Lungu, şcolile au trebuit să înceapă festivitățile unele la ora 8, altele la 9 şi tot aşa până la orele 13-14. În ţările civilizate, prima zi de şcoală începe la aceeaşi oră la toate şcolile. Suceava lui Ion Lungu e caRusia, are 6-7 fusuri orare. Decât să facă de 11 ani acelaşi lucru inutil, decât să participe la 11 inaugurări, ar fi fost de preferat ca Ion Lungu să fi participat la o singură deschidere de an şcolar, la grădiniţade pe strada Trandafirilor, transformată în timpul mandatelor primarului PDL Ion Lungu în sediul de partid al PDL.
În perioada în care Ion Lungu a fost primar PDL al Sucevei, o grădiniţă din centrul oraşului a ajuns într-o stare precară, nu a fost recondiţionată, nu a obţinut avizele de funcţionare şi ulterior a devenit sediul de partid PDL. Prea s-au potrivit toate casă nu ne ducă cu gândul la faptul că totul a fost premeditat, deliberat. Un bun gospodar nu ar fi  lăsat o grădiniţă să ajungă într-o stare deplorabilă, ci ar fi remediat din timp toate deficiențele. Şi în acest caz al Grădiniţei PDL, primarul PDL Ion Lungu nu a făcut ceea ce şi-ar fi dorit cetățenii Sucevei, nu şi-a respectat fişa postului. Şi în acest caz, Ion Lungu nu s-a comportat ca un bun gospodar al Sucevei, nu a fost un bun cetățean al Sucevei noastre! Cred că este prea târziu caIon Lungu să înţeleagă că el trebuie să facă ce îşi doresc cetăţenii, şi nu copiii Sucevei să îşi înceapă programul în funcţie de programul maratonului educațional electoral personal al primarului.

Dan Cuşnir

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inutilul maraton al lui Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Inutilul maraton al lui Ion Lungu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei