Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 sep 2014 - Anul XIX, nr. 217 (5726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Naţionala, un fel de deversor?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Azi, când intră în competiţie la nivel continental şi echipele de club româneşti, nu putem să nu constatăm că şansele acestora sunt minime. Mă îndoiesc că vom merge cu amândouă şi în primăvară, parcursul din toamnă, în grupe, părându-mi-se performanţa maximă pe care acestea o pot realiza. Chiar dacă acum vreo lună, două, perspectivele erau cu totul altele, ultimele evoluţii ale celor două, atât în campionat cât şi (sau mai ales) în Europa m-au dezumflat în totalitate. Încă mai mult, cea de la care aşteptam şi joc, şi performanţă, Petrolul, a ieşit din scenă absolut ruşinos. Iar cea care a executat-o, Dinamo Zagreb, este chiar primul adversar, chiar azi, al Astrei, ceea ce nu poate să ne aducă decât un spor de nelinişte. Pornind de la evoluţia (mai corect ar fi involuţia) Petrolului, hai să analizăm niţeluş ultimele întâmplări de acolo, dar şi ce neaşteptate perspective ni se deschid cu acelaşi prilej. Aşadar, Răzvan Lucescu a fost destituit, ceea ce pare oarecum justificat, din moment ce nu a reuşit să-şi ducă echipa în Europa League. Faptul că destituirea s-a produs la o cârciumă este şi ea tipică pentru fotbalul nostru. Motivul oficial stă şi el în picioare: necalificarea a produs o gaură de multe milioane de euro în bugetul clubului, situaţie în care patronul nu-şi mai permite un antrenor „scump”, de 25.000 pe lună, cât primea Lucescu. Şi-a luat, ca atare, un Mulţescu de fix şase ori mai „ieftin”: de 50.000 pe an! Dincolo de raţiunile financiare, e clar că Răzvan a fost dat afară de prost: n-a făcut performanţă, deci e antrenor prost. Ce perspective i se arată? Păi, cică dacă se cară Piţi, lasă-ne! de la Naţională, atunci ăla cam i-ar fi locul lui Răzvan. Care a mai fost dat afară, tot de prost, şi de la Naţională. Şi înlocuit de Piţurcă, dat şi el afară mai înainte, tot de prost. Bă, ce-i Naţionala asta? Deversor cu repetiţie pentru câştigătorii concursurilor de cel mai prost antrenor?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naţionala, un fel de deversor?.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Naţionala, un fel de deversor?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei