Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2014 - Anul XIX, nr. 201 (5710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare deschisa către Dl primar al Municipiului Câmpulung Moldovenesc

Bună ziua,
Sunt unul din cetăţenii cam nemulţumiţi, stimate Domnule Primar, şi aş dori să vă aduc la cunoştinţă nemulţumirile mele. Locuiesc în zona Stadion, unde recent aţi demolat construcţiile ilegale, dar pentru care Primăria a încasat ani de zile bani pe construcţii cu caracter provizoriu. Înţeleg demersul îndreptăţit şi legal al primăriei de a face acest lucru. Ce nu înţeleg este graba cu care s-au luat aceste măsuri în detrimentul populaţiei care încă se mai încălzeşte cu lemne şi nu are unde le depozita. Vă aduc aminte că timp de 15 ani nimeni din partea autorităţilor locale nu m-a întrebat cum îmi încălzesc locuinţa. De asemenea, v-aş invita la o plimbare pe singura stradă rămasă nemodernizată în cartierul Stadion, şi anume Sirenei 1, unde de ani buni când plouă e dezastru. Tot cam de vreo cinci ani nu avem un bec pe stradă şi ne băgăm degetele în ochi noaptea venind spre domiciliu. Garanţia de a face ceva investiţii şi modernizări în zonă se pare că nu o avem prea curând, dovadă fiind şi alte cartiere unde s-au făcut demolări şi oamenii se încălzesc depozitând lemnele pe unde pot. Sigur că alternativa pe gaz există deja, însă condiţiile sociale a multor oameni nu permit încă racordarea la gaz. Cred că era o soluţie de compromis în a mai lăsa oamenii în pace o perioadă măcar până în primăvară. Întrebări concrete ar fi când începe şi modernizarea acestei lumi uitate de dvs., dar pe care aţi găsit-o extrem de repede în campania electorală. Mi-am permis să vă scriu aceste rânduri fiindcă v-am acordat votul meu şi măcar aştept un răspuns din partea autorităţilor locale.
În rest, mult succes în activitate şi poate un pic mai receptiv şi la problemele cetăţenilor, nu numai la cele ale primăriei, nu ar strica.
Presimt că se va termina mandatul dvs., iar noi tot prin noroi vom merge în această zonă. Poate o să vă deranjeze scrisoarea trimisă, dar faptul că v-am votat şi mare lucru pe strada unde locuiesc nu am văzut până acum, totul culminând şi cu lipsa de înţelegere faţă de cetăţeni, m-au determinat să vă scriu aceste rânduri. O singură părere a mea scrisă aici e nesemnificativă ca număr de locuitori, dar măcar sunt cu conştiinţa împăcată că v-am semnalat câteva lucruri cu care ne confruntăm.

Vă mulţumesc.
Cu stimă,
Doru Ciobanu
Câmpulung Moldovenesc

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare deschisa către Dl primar al Municipiului Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scrisoare deschisa către Dl primar al Municipiului Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei