Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2014 - Anul XIX, nr. 201 (5710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mii de suceveni, prezenţi la „Suceava Airshow”, ediţia a III-a

Duminică, 31 August 2014 (12:42:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un show aviatic incendiar, care s-a desfăşurat sâmbătă, la Suceava, în imediata apropiere a Aeroportului Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava de la Salcea, la Centrul Economic Bucovina, a adunat câteva mii de suceveni. Publicul a început să curgă în valuri către locul desfăşurării evenimentului „Suceava Airshow”, ediţia a III-a, încă de sâmbătă la amiază, oamenii fiind dornici să îşi găsească cel mai potrivit loc de unde să admire avioane extraordinare, colorate, unele tricolor, în culorile drapelului naţional, altele în albastru, alb, roşu, dar mai ales să se minuneze de evoluţiile piloţilor acrobaţi, magicieni ai zborului, dotaţi cu mult talent, dar şi o doză de nebunie. La „Suceava Airshow” au evoluat este 20 de avioane performante, paraşutişti şi aproximativ 30 de piloţi din ţară. Show-ul aviatic a debutat sâmbătă cu evoluţia paraşutiştilor de la Aeroclubul României, care au coborât din aer în mijlocul publicului cu un steag tricolor de mari dimensiuni, urmat de piloţii de la Bucovina Fly Club, care au prezentat publicului aeronave uşoare şi ultrauşoare şi zbor în formaţie. Toate privirile publicului s-au ridicat spre cer în momentul în care şi-au făcut apariţia Iacării Acrobaţi, piloţi care i-au ţinut pe suceveni cu sufletul la gură prin acrobaţiile aeriene cu avioane Yak 52. Seara de sâmbătă s-a încheiat incendiar. Totul a început cu Formaţia Aeroclubului României, cele 5 EXTRA, care au gonit pe cerul brăzdat de fumul echipamentului special montat pentru evoluţiile aeriene, oferind publicului sucevean un spectacol foarte bun, moment urmat de 4 paraşutişti de la Aeroclubul României, cu o evoluţie inedită, coborând din cer cu artificii, care au luminat văzduhul până la aterizare, şi formaţia Iacăriilor Acrobaţi, cu acrobaţii la mică înălţime, însoţite de efecte pirotehnice de la sol, creând o imagine unică, cu avioane care au trecut prin „foc”. Show-ul aviatic continuă şi duminică, 31 august, până la ora 15:00, fiind urmat de un spectacol folcloric.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni, prezenţi la „Suceava Airshow”, ediţia a III-a.
 Vizualizări articol: 2101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Mii de suceveni, prezenţi la „Suceava Airshow”, ediţia a III-a5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei