Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 194 (5401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noul Chevrolet Camaro debutează la Frankfurt

Chevrolet va aduce la Frankfurt unul din cele mai populare modele ale sale, într-o formulă optimizată. Marca americană va lansa noul Camaro în versiunile decapotabilă şi coupe.

Cu o siluetă aerodinamică şi o postură mai joasă, dar şi cu noul sistem infotainment MyLink, cea mai recentă ediţie a renumitului autovehicul american a trecut prin cea mai semnificativă reproiectare de la lansarea celei de-a cincea generaţii a modelului Camaro.

Noul Camaro este un model cu caracteristici aerodinamice îmbunătăţite, de înaltă performanţă, care asigură o răcire mai eficientă şi mai multă stabilitate la viteze mari de deplasare.

Partea frontală prezintă o grilă inferioară mai lată şi o grilă superioară mai îngustă, în timp ce priza de aer funcţională integrată în capotă contribuie la reducerea temperaturii şi a coeficientului aerodinamic. În partea din spate, capacul portbagajului, lămpile orizontale şi un difuzor de aer completează acest design nou. Atât varianta coupe, cât şi cea decapotabilă sunt echipate cu un spoiler cu o antenă integrată.

Puterea este furnizată de un motor V8 de 6,2 l cu eficienţă dovedită, care funcţionează împreună cu o transmisie manuală sau automată cu 6 trepte de viteză. Modelul cu transmisie automată include funcţia de management activ al carburantului şi sistemul de sincronizare variabilă a supapelor (VVT).

Versiunea cu transmisie manuală dezvoltă o putere de 432 cp la turaţii de 5.900 rpm şi generează un cuplu de 569 Nm la 4.600 rpm. Autovehiculul este propulsat de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde pentru versiunea coupe cu transmisie manuală şi în 5,4 secunde pentru versiunea decapotabilă cu transmisie manuală.

Accesul în interiorul noului Camaro se realizează foarte simplu şi confortabil datorită funcţiei standard de acces fără cheie; pentru varianta cu transmisie automată, clienţii pot opta pentru funcţia de pornire de la distanţă a motorului. Pentru locurile din faţă ale variantei coupe pot fi selectate scaunele sport tip bucket Recaro cu tapiţerie din piele şi reglare electrică.

Printre alte detalii interioare se numără un nou afişaj color ce proiectează date pe parbriz şi noul sistem infotainment Chevrolet MyLink, amplasat pe consola centrală. Sistemul este echipat cu un ecran tactil color de 7”, de înaltă rezoluţie şi are un meniu clar, cu afişaj sub formă de pictograme.

Noul Camaro va ajunge la reprezentanţele Chevrolet selectate din Europa spre finalul acestui an.

În România, noul Camaro coupe va costa de la 41.157 €, iar versiunea decapotabilă de la 46.157 €.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Chevrolet Camaro debutează la Frankfurt.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noul Chevrolet Camaro debutează la Frankfurt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei