Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW lansează noile M5 și M6 în luna iulie

BMW este gata să scoată pe piață cel mai nou produs al diviziei de performanță M. Începând cu luna iulie 2013, debutează o serie de noutăți care aduc un plus de dinamism celor mai puternice și rapide modele create vreodată de marca germană.

Astfel, noul BMW M5 revine într-o formă restilizată și cu un plus de echipamente, în timp ce Pachetul Competition debutează atât pe modele BMW M6, cât și pe M5, aducând un plus de putere și mai multe elemente dedicate pentru a aduce un plus de performanță.

Cel mai rapid sedan construit de divizia M va debuta în iulie 2013 într-o versiune cu accente noi de design, un pachet Competition opţional pentru performanţe mai impresionante şi opţiuni extinse BMW Individual şi BMW ConnectedDrive.

Deși a trecut printr-o serie de modificări, noul BMW M5 este disponibil la același preț de 86.500 Euro fără TVA.

În paralel cu lansarea noilor Seria 5 Sedan, Seria 5 Touring şi Seria 5 Gran Turismo, cel mai de succes model creat de BMW M a fost supus unei restilizări. Designul subliniază sportivitatea M şi prezenţa provocatoare a noului M5, în timp ce pachetul Competition opţional, noile dotări şi gama extinsă de facilităţi BMW ConnectedDrive accentuează caracterul inovator al automobilului.

BMW M5 este propulsat de un motor V8 de 4,4 litri, cu tehnologie M TwinPower Turbo şi o putere maximă de 560 CP. În combinaţie cu transmisia M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte, diferenţialul M activ de pe puntea spate şi tehnologia suspensiei reglată pe baza experiențelor din motorsport, acest propulsor de turaţie înaltă garantează performanţe dinamice remarcabile. Pentru prima dată la un model M, motorul înglobează tehnologiile Twin PowerTurbo cu twin scroll, VANOS și Valvetronic.

Suplimentar, Pachetul Competition a fost conceput special pentru a impulsiona proprietăţile de manevrabilitate ale BMW M5. Cu pachetul Competition, puterea motorului V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo a crescut cu 11 kW, la 575 CP. În plus, sunt disponibile opțional și noile frâne M din carbon ceramic, pentru performanțe de frânare susținute într-un regim sportiv de condus.

Pe lângă farurile cu xenon din echiparea standard, opţional sunt disponibile şi faruri LED adaptive, deosebit de performante. O dotare standard la BMW M5 sunt stopurile cu design nou, cu benzi luminoase LED foarte subţiri care generează un contrast deosebit şi adaugă un aspect inconfundabil pe timp de noapte.

Noul sistem Driving Assistant combină Lane Departure Warning (avertizare la părăsirea benzii) cu Collision Warning (avertizare în caz de accident) ce include funcţia de frânare. În situaţii critice este activată frânarea cu risc moderat. High Beam Assistant (asistare a fazei lungi) fără efect de orbire este disponibilă opţional pentru BMW M5, în timp ce sistemul Lane Change Warning (avertizare la schimbarea benzii) poate fi utilizat la viteze de peste 20 km/h.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW lansează noile M5 și M6 în luna iulie.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
BMW lansează noile M5 și M6 în luna iulie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei