Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 40 (5247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alfa Romeo lansează luna viitoare noul coupe 4C

 

Alfa Romeo va prezenta la începutul lunii martie versiunea de serie a conceptului 4C. Modelul de uzină ce păstrează același acronim îşi face debutul în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acest coupe cu două locuri și tracțiune spate reprezintă esența adevăratei mașini sport în spiritul mărcii italiene.

Realizată de designerii Alfa Romeo și produsă în fabrica Maserati din Modena, noul 4C va fi pusă în vânzare începând cu 2013. Noul supercar compact marchează relansarea mărcii Alfa Romeo în SUA și inaugurează planul global de dezvoltare a mărcii.

Acronimul 4C este inspirat din tradiția glorioasă a mărcii și proiectează valorile tehnologice și emoționale în viitor. În acest scop, Alfa Romeo 4C utilizează tehnologii și materiale derivate din supercaruri, fibră de carbon și aluminiu. Totul este ilustrat prin noul motorul Turbo 1750 integral din aluminium cu injecție directă, transmisia automată cu dublu ambreiaj Alfa TCT și noul “Race mode” disponibil acum în selectorul Alfa DNA.

Realizat la centrul de Design Alfa Romeo, noul 4C amintește instant de tradiționalele modele iconice care au marcat istoria mărcii. Când vine vorba de similitudini în ceea ce privește dimensiuni și layout, un model se distinge imediat: 33 Stradale, o mașină a cărei caroserie combină tehnologii mecanice și funcționale extreme și “îmbracă” perfect motorul și șasiul în așa fel încât  să ofere inconfundabilul stil Alfa Romeo.

Dimensiunile compacte fac ca această mașină cu 2 locuri să fie unică între competitori: mai puțin de 4 m lungime, 200 cm lățime, 118 cm înălțime și ampatament mai mic de 2.4 metri. Aceste dimensiuni reduse au rol dublu: evidențiază dimensiunea compactă și accentuează agilitatea mașinii.

În plus, mulțumită eforturilor excepționale ale designerilor, mașina atinge niveluri maxime de eficienţă aerodinamică, înregistrând un coeficient negativ al forței de apăsare, care la mașinile de curse, contribuie semnificativ la creșterea stabilității și creșterea vitezei.

Un facelift adus motorului utilizat în prezent pe versiunea Quadrifolio Verde a modelului Giulietta, noul motor în 4 cilindri, 1750 Turbo este construit din aluminiu cu sisteme de admisie și evacuare specifice, modificate în așa fel încât să optimizeze caracterul sportiv al mașinii.

În plus, prezintă și tehnologii de ultimă generație precum: injecție directă, sistem de distribuție variabilă pentru supapele de admisie, un turbocompresor și un sistem revoluționar care reduce latența turbocompresorului.

Motorul 1750 benzină este echipat cu cutia de viteze automată Alfa TCT cu dublu ambreiaj, cutie care în acest moment este lider în segmentul său datorită greutății reduse și rapidității de activare a vitezelor. Vitezele pot fi schimbate în mod secvențial utilizând padelele localizate în spatele volanului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alfa Romeo lansează luna viitoare noul coupe 4C.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alfa Romeo lansează luna viitoare noul coupe 4C0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei