Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2012 - Anul XVII, nr. 88 (4993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet Captiva întinerește după restilizare

 

Chevrolet are deocamdată în oferta sa europeană un singur SUV. Acesta este deja la prima restilizare din carieră, una menită să aducă mai multă prospețime modelului ce a debutat acum mai bine de trei ani. Modelul este livrat cu patru motorizări, două versiuni – cu 5 și 7 locuri, și sistem de tracțiune integrală. Designul este modelat în ton cu noile tendințe estetice obsevate la Chevrolet, însă există și elemente distincte care îi conferă un stil dinamic și practic.

Noul Captiva păstrează avantajele oferite de dispunerea flexibilă, tip amfiteatru, a celor trei rânduri de scaune, care permit transportarea a până la şapte pasageri.

Modelul Captiva şi-a atras numeroşi fani prin designul său exterior încă de la lansarea sa în 2006, iar noua generaţie aduce o îmbunătăţire a acestuia. Se pot remarca și un număr de trăsături care conturează ţinuta sa atletică: capota motorului cu o formă nouă, sculpturală şi ascuţită, o nouă grilă a radiatorului, de dimensiuni mai mari, prevăzută cu două prize de aer, sigla Chevrolet amplasată cu mândrie în mijloc, farurile îndrăzneţe şi semnalizatoarele de direcţie integrate în oglinzile retrovizoare exterioare.

Prin introducerea noului motor pe benzină V6, cu o cilindree de 3 litri şi o putere de 258 CP, prevăzut cu sistem de injecţie directă şi sincronizare variabilă a supapelor, noul Captiva va fi unul dintre cele mai puternice SUV-uri compacte de pe piaţă, iar noile unităţi diesel de 2,2 litri, prevăzute cu turbocompresor şi sistem de injecţie common rail, vor dezvolta o putere de 163 sau 184 CP.

Şasiul la Captiva Facelift a fost adaptat pentru a spori dinamismul autovehiculului, pentru a îmbunătăţi performanţele la virare, caracteristicile antiruliu şi cele ale suspensiei. Modelul Captiva oferă un nivel optim de siguranţă prin intermediul sistemelor standard de control electronic al stabilităţii (ESC), control al tracţiunii (TCS) şi de asistare la frânare (BAS), precum şi al airbagurilor frontale, laterale şi de tip cortină.

Noul interior optimizat este prevăzut cu o serie de noi finisaje şi materiale, inclusiv noile tapiţerii ale scaunelor şi elementele decorative interioare, cu un aspect de lux şi o textură plăcută la atingere..

Captiva Facelift este echipat cu sistemul de asistare la pornirea în rampă, care previne alunecarea în spate a autovehiculului şi o frână de parcare electrică, care asigură un spaţiu suplimentar pentru depozitarea mai multor articole în consola centrală, inclusiv două suporturi pentru pahare de un litru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Captiva întinerește după restilizare.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Captiva întinerește după restilizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei