Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Tiguan Facelift vine în România în luna august

Volkswagen pregătește terenul pentru un nou debut de marcă. După prezentarea de la Geneva, producătorul german anunță iminentul debut pentru Tiguan Facelift, ce va sosi în cursul verii 2011. Prima restilizare aplicată pe SUV-ul compact va putea fi observată și pe drumurile publice din țara noastră.

Tiguan Facelift va sosi în România în luna august, prețurile de lansare ale versiunii îmbunătățite urmând să fie neschimbate în raport cu modelul actual vândut în peste 600.000 de exemplare.

Clienții vor putea alege între versiunea dedicată strict șoselei și cea de teren, aceasta din urmă fiind beneficiara unor modificări specifice.

Pentru prima oară Tiguan dispune de un sistem de lumini diurne şi un calandru retuşat, asemenea noului Polo. Proiectoarele de ceaţă sunt amplasate puţin mai în spate şi dispun de ornamente cromate.

Partea de motorizare constă în 7 unități diesel și benzină, toate cu injecție directă cu valori între 122 și 211 cai putere. Capitolul transmisii va propune o unitate DSG cu şapte trepte, cât și cutii manuale cu şase trepte, disponibile în echipare standard.

Sub aspect estetic, compactul SUV beneficiază de noi elemente stilistice ce imprimă mai mult dinamism. Cele mai importante modificări sunt prezentate de secţiunea frontală ce va expune blocuri optice angulare cu o formă apropiată celor de pe Golf VI.

Grila este îngustată şi alungită, iar spoilerul retuşat pentru a reda o imagine mai proaspătă. Partea frontală exterior este similar cu Touareg. Blocurile optice au un design proaspăt și o linie dinamică. Spoilerul față este ușor modificat, iar grila se aliniază la noul trend al gamei VW. 

Exteriorul suferă schimbări insesizabile la nivelul capotei şi profilului, în rest Tiguan Facelift păstrează detaliile de pe actualul model.

Interiorul este practic identic cu modelul anterior, singurele schimbări notabile se observă la ecranul computerului de bord și tapiţerie.

Tiguan Facelift poate fi echipat un sistem care detectează oboseala şoferului şi de avertizare a schimbării accidentale a benzii de rulare ("Lane Assist"). Modelul este echipat cu ESP, şase airbag-uri, aer condiţionat, servodirecţie electro-mecanică, geamuri electrice. Dintre dotări mai amintim iluminare activă, sistem de asistenţă la parcare, sistem de parcare semi-automată, diferenţial electronic cu alunecare limitată XDS, şasiu adaptiv.
Tiguan Facelift, al patrulea cel mai bine vândut model Volkswagen după Golf, Polo și Passat, vine să înlocuiască  modelul actual lansat acum aproape 4 ani în urmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Tiguan Facelift vine în România în luna august.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volkswagen Tiguan Facelift vine în România în luna august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei