Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 ian 2011 - Anul XVI, nr. 18 (4616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Aston Martin livrează citadina de lux Cygnet la un preț șocant: peste 43.000 euro

Aston Martin are toate șansele să fie cunoscut nu doar ca un prolific producător de sportive de top ci și ca creatorul celui mai scump minicar din lume. Eticheta poate fi deja pusă noului Cygnet, odată ce prețul debutantului a fost făcut oficial. Deși nu este o glumă, micuțul model de lux cu numai 3 locuri pentru adulți și o lungime de doar 2,98 metri are un prețde pornire de 30.995 lire sterline, echivalentul sumei de 43.342 euro cu TVA la cursul actual.

La acest prețcitadina Aston Martin concurează automobile cu exact patru clase mai sus, care oferă cam tot ce se poate: de la calitatea execuției la confort exemplar, de la siguranță la rafinamentul performanței.

Ca simplă comparație am ales trei modele premium reprezentative pe segmentul lor la capitolul vânzări, care se dovedesc chiar mai ieftine decât juniorul britanic:  Audi Q5 2.0 TDI (41.550 euro cu TVA), un BMW 325i xDrive (42.000 euro cu TVA), Mercedes-Benz E 200 CDI Estate (42.483 euro cu TVA).

În ciuda prețului foarte mare, directorul executiv Ulrich Bez estimează că Aston Martin Cygnet va atrage anual aproximativ 4.000 de comenzi. Exclusivista marcă britanică a dezvoltat mașina de buzunar utilizând platforma Toyota iQ, pentru deschide o nișă ”ignorată de toți producătorii de lux”, spune același oficial.

Cu dimensiuni identice fratelui de sânge Toyota iQ – 2.985 mm lungime 1.680 mm lățime, 1.500 mm înălțime, minicarul dispune în dotare standard de 9 airbaguri, ESP - controlul stablității, EBA – asistarea electronică a frânării, scaune încălzite, sistem de navigație prin satelit, interfață pentru iPod și radio-CD cu șase difuzoare.

Sub capotă se află un motor de 1,3 litri, tot de origine Toyota, utilizat de Yaris și Auris. Unitatea, ce funcționează pe benzină, generează 98 de cai putere și poate fi cuplată la o transmisie manuală cu șase viteze sau o transmisie Multidrive CVT, tot în șase trepte.

Exteriorul și interiorul sunt aproape niște copii la indigo ale aceluiași iQ, cu precizarea că Aston Martin și-a stilizat mașina prin câteva elemente specifice mărcii. Habitaclul omologat să acomodeze patru persoane, trei adulți și un copil, oferă moduri diverse posibilități de configurare, în funcție de necesitățile imediate ale proprietarului.

Cygnet poate fi deja comandat la dealerii europeni, apariția primelor exemplare fiind semnalată prin intermediul a două ediții limitate.

Noul Aston Martin Cygnet va fi fabricat începând din aprilie la uzina Gaydon din Marea Britanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aston Martin livrează citadina de lux Cygnet la un preț șocant: peste 43.000 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aston Martin livrează citadina de lux Cygnet la un preț șocant: peste 43.000 euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei