Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2020 - Anul XXV, nr. 96 (7401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un magazin online de bricolaj aproape de români pe toată perioada pandemiei

În aceste vremuri, când pandemia actuală ne răpește din libertate, statul în casă se pare că este cea mai bună armă prin care noul coronavirus poate fi ținut la distanță. Vorbim de un virus care a creat și încă creează o mulțime de probleme, un virus pentru care omenirea nu era pregătită încă.

Chiar și așa, defecțiunile din propria locuință nu țin cont de problemele ce au loc la nivel global. De aceea, sculele și uneltele cele mai comune nu ar trebui să lipsească din locuințele românilor. În orice moment pot apărea tot felul de defecțiuni în locuință, nu neapărat grave precum cele ce necesită intervenția unui expert, ci defecțiuni din sfera clasicului, ce pot fi reparate cu ușurință atunci când proprietarii au la îndemână sculele și uneltele necesare.

 

Achiziții ferite de risc prin intermediul mediului online!

Online-ul rămâne acum cea mai sigură punte de legătură cu mediul exterior. Magazinele online îi întâmpină pe cei interesați cu totalitatea produselor de care au nevoie pentru a nu simți această lipsă a libertății.

În ceea ce privește produsele de bricolaj, Bricolaj Market devine un punct reper. Întreg magazinul își concentreazaă acum o mare pare din activitate în mediul online pentru a contribui la prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Altfel spus, cei ce au nevoie de diverse articole de bricolaj le poți achiziția acum, fără a fi nevoie să se expună vreunui risc, din cadrul magazinului online Bricolaj Market.

 

Scule și unelte pentru meșteri profesioniști și amatori!

Pentru ca timpul petrecut în autoizolare să treacă mai repede, iar în același timp să fie productiv, membrii casei ar putea de exemplu să verifice starea îmbinărilor ușilor și pieselor de mobilier. Vorbim de șuruburi care în timp se slăbesc, ceea ce înseamnă că acum poate e momentul perfect pentru ca acestea să fie strânse corespunzător. O astfel de operațiune nu este una complicată, mai ales pentru bărbații ce adoră să facă astfel de lucruri, să repare și să perfecționeze anumite piese de mobilier. Dintre sculele electrice și cele de mână, cu siguranță mai toată lumea se va îndrepta spre cele electrice.

În cadrul magazinului online anterior menționat se regăsesc atât scule electrice, cât și de mână. Bineînțeles, mai moderne și mai eficiente rămân cele cu fir sau acumulatori, scule tot mai întâlnite în locuințele românilor.

Și câteva scule de instalații ar trebui să se regăsească în locuința fiecăruia. Putem aminti aici de inelul de presare, cleștele pentru țevi, dar și dispozitivul de curățat conducte. Indiferent de produsul ales din stocul magazinului anterior menționat, fiecare dispune de garanție diferită ca durată, în funcție de producător.

Nu în ultimul rând, pentru că și construirea unor piese de mobilier sau alte obiecte de uz casnic este o altă pasiune a bărbaților, masina de sudura pentru țevi din plastic este extrem de necesară în acest sens.

Timpul în autoizolare poate trece mult mai ușor atunci când mobilierul și celelalte obiecte din propria locuință sunt cosmetizare, reparate și întreținute corespunzător. Cei interesați sunt invitați să acceseze bricolajmarket.ro, iar în cazul în care au nelămuriri în ceea ce privește produsele pot lua legătura cu echipa ce le va oferi suport și cele mai bune sfaturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un magazin online de bricolaj aproape de români pe toată perioada pandemiei.
 Vizualizări articol: 1586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un magazin online de bricolaj aproape de români pe toată perioada pandemiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei