Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2012 - Anul XVII, nr. 141 (5046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi elevi de 17 ani au încercat să violeze o fată de 16 ani, în internatul unui liceu din Călăraşi

Poliţia a declanşat o anchetă în cazul unei eleve de 16 ani de la Colegiul Tehnic "Ştefan Bănulescu" din Călăraşi pe care doi colegi de-ai săi, în vârstă de 17 ani, ar fi încercat să o violeze în internatul unităţii de învăţământ unde sunt cazaţi toţi trei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Mihaela Stan, un profesor de la Colegiul Tehnic "Ştefan Bănulescu" din Călăraşi a reclamat Poliţiei că o elevă cazată în internatul şcolii a fost victima unui viol.

"Din primele cercetări reiese că este o tentativă de viol. Fata de 16 ani, din comuna Ciocăneşti, care era cazată în internatul Colegiului Tehnic «Ştefan Bănulescu» din Călăraşi, a fost chemată de un coleg în camera lui, iar la scurt timp a mai venit acolo un băiat. Prin ameninţări, cei doi au încercat să întreţină raporturi sexuale cu minora. Cei doi sunt elevi la aceeaşi şcoală, au 17 ani şi sunt din comuna călărăşeană Perişoru. Cei doi elevi sunt audiaţi la Poliţie, iar fata va fi examinată medico-legal", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi au început şi ei o anchetă în acest caz, în condiţiile în care incidentul a avut loc în internatul şcolii, unde există padagogi şi supraveghetori.

"Am înţeles din primele date că la un moment dat în internat erau fata şi trei băieţi, iar unul ar fi invitat-o în camera sa pe elevă, cu complicitatea altuia. Este vorba despre elevi de clasa a IX-a şi a X-a. Ulterior a avut loc incidentul. Poliţia a început o anchetă, avem însă şi noi ancheta noastră administrativă, pentru că nu este posibil ca într-un internat unde avem pedagog, supraveghetor, paznici, să se poată întâmpla o asemenea faptă. Vom lua măsuri drastice, administrative, care pot ajunge până la desfacerea contractelor de muncă", a declarat inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, profesor Constantin Tudor.

Cei doi elevi sunt acuzaţi de tentativă de viol şi complicitate la tentativă de viol, procurorii urmând să decidă dacă vor emite ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi elevi de 17 ani au încercat să violeze o fată de 16 ani, în internatul unui liceu din Călăraşi.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Doi elevi de 17 ani au încercat să violeze o fată de 16 ani, în internatul unui liceu din Călăraşi3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei