Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2012 - Anul XVII, nr. 35 (4940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MS: Am propus producătorilor să doneze medicamente în judeţe afectate, Antibiotice Iaşi a donat deja

Ministerul Sănătăţii propune producătorilor români de medicamente să doneze astfel de produse judeţelor afectate de ninsori şi temperaturi scăzute, până în prezent compania Antibiotice Iaşi donând deja antibiotice, analgezice, antiinflamatorii şi medicamente pentru boli cardiovasculare.

Ministerul Sănătăţii propune producătorilor români de medicamente să sprijine autorităţile prin donaţii de medicamente şi produse medicamentoase pentru judeţele afectate de ninsori şi temperaturile scăzute.

Până în prezent, compania Antibiotice Iaşi şi-a arătat disponibilitatea de a participa la această acţiune. Producătorul va dona medicamente uzuale, precum antibiotice, antialgice, antinflamatorii, medicamente pentru boli cardiovasculare etc.
În prezent, la nivelul Direcţiilor de Sănătate Publică din Vrancea şi Buzău se face un necesar privind nevoile existente la nivelul localităţilor afectate, astfel încât, la începutul săptămânii viitoare produsele să poată fi transportate şi distribuite către beneficiari.
În ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat 184 de persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau centrele sociale, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii. Dintre acestea, 57 au avut nevoie de îngrijiri medicale în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţă.
Au mai fost înregistrate şi trei decese, în judeţele Argeş (2) şi Teleorman. De la avertizarea "cod galben de ger" emisă de meteorologi şi până în prezent, la nivel naţional s-au înregistrat 67 decese din cauza hipotermiei severe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MS: Am propus producătorilor să doneze medicamente în judeţe afectate, Antibiotice Iaşi a donat deja.
 Vizualizări articol: 326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MS: Am propus producătorilor să doneze medicamente în judeţe afectate, Antibiotice Iaşi a donat deja0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei