Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2011 - Anul XVI, nr. 122 (4720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi morţi şi doi răniţi într-un accident în care a fost implicată o maşină de transport dializă

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite după ce maşina de transport dializă a unui centru de sănătate din Drobeta Turnu Severin a intrat într-un cap de pod, accidentul petrecându-se miercuri, pe DN 56 A, în judeţul Mehedinţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Una din cele două persoane rănite este în stare gravă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 50 de ani care era transportată la spital pentru dializă.

În urma accidentului, petrecut după ce şoferul maşinii de transport dializă a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a intrat într-un cap de pod, şi-au pierdut viaţa un bărbat şi o femeie, cu vârste de 68 şi 71 de ani, care erau transportaţi la spital pentru dializă.

De asemenea, au fost răniţi şoferul şi pacienta în vârstă de 50 de ani, aceasta din urmă fiind înternată în stare gravă la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Maşina implicată în accident aparţine Centrului de Dializă RENAMED din Drobeta Turnu Severin, fiind cumpărată în anul 2011, iar inspecţia tehnică era valabilă până în 2013, potrivit poliţiştilor.

Poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi au stabilit că accidentul s-a petrecut din cauza imprudenţei şoferului, care nu a adaptat viteza pe un drum cu serpentine.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspector Nicolae Lohon, şoferul, care a fost şi el rănit, dar este în stare stabilă, va fi cercetat pentru omor şi vătămare corporală din culpă.

Totodată, poliţiştii au stabilit că nici unul din cei trei pacienţi aflaţi în maşină nu purta centura de siguranţă.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 11.00, pe DN 56A, pe Dealul Stârmina, în timp ce maşina de transport dializă se îndrepta către Drobeta Turnu Severin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi morţi şi doi răniţi într-un accident în care a fost implicată o maşină de transport dializă.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi morţi şi doi răniţi într-un accident în care a fost implicată o maşină de transport dializă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vama - Suceava trimis de
(26 mai 2011, 11:59:13
Am mers între Vama şi Suceava tot cu un conducător de maşină pentru persoane care au nevoie de dializă şi am trăit moartea cu ochii de vreo câteva ori. Se angaja în depăşiri la limită, intra în curbe cu 90 la oră (deşi era semnalizată corespunzător ca fiind curbă deosebit de periculoasă), frâna brusc la 1 metru de vehiculul din faţă...

CINE RĂSPUNDE DE aceşti şoferi?????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei