Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2009 - Anul XIV, nr. 43 (4029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mii de infracţiuni, constatate de poliţişti în întreaga ţară, în doar o săptămână

Peste 3.500 de infracţiuni au fost constatate, în doar o săptămână, de poliţiştii români care au făcut controale şi razii în întreaga ţară, fiind depistaţi aproape 2.500 de suspecţi ai unor infracţiuni şi 160 de urmăriţi general.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 13-21 februarie, poliţiştii au făcut peste 47.000 de controale şi 760 de razii în întreaga ţară.

În urma acestora, poliţiştii au constatat 3.547 infracţiuni, întocmind actele procedurale pentru astfel de cazuri. Dintre acestea, 1.142 sunt de natură economico-financiară şi 1.061 de natură judiciară. În plus, 2.479 de persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni au fost depistate, iar 160 de urmăriţi general au fost prinşi.

Totodată, poliţiştii au aplicat 80.647 de amenzi.

"Astfel, poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi intervenţie rapidă au efectuat 47.597 de controale şi 760 de razii, aplicând cu fermitate sancţiuni persoanelor depistate în ilegalitate. Controalele şi raziile efectuate de poliţişti au urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona pieţelor, barurilor, discotecilor, locurilor de cazare şi a altor locuri pretabile la comiterea de fapte antisociale, precum şi depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii sau date în consemn", se precizează în comunicatul citat.

De sâmbătă până duminică, poliţiştii români au făcut 6.809 controale şi 64 de razii, constatând 413 infracţiuni. Dintre acestea 259, au fost constatate în flagrant de către poliţişti.

"De asemenea, au fost depistate 310 persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni, precum şi opt urmăriţi general. Au fost aplicate 8.969 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.585.143 de lei", se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de infracţiuni, constatate de poliţişti în întreaga ţară, în doar o săptămână.
 Vizualizări articol: 351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mii de infracţiuni, constatate de poliţişti în întreaga ţară, în doar o săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei