Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Uimire

Stolojan consideră „incredibilă” revenirea lui Năstase în politică

Duminică, 4 Mai 2008 (20:03:14)
Prim vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat, duminică, la Bucşoaia, că este „incredibil” că fostul premier Adrian Năstase a revenit pe scena politică, deşi nu şi-a rezolvat problemele în justiţie şi a apreciat că liderul PSD şi cei din echipa sa, de la Suceava, nu fac altceva decât să încerce o nouă manipulare a opiniei publice.„Este incredibil să vezi un Adrian Năstase revenind pe scena politică, venind în judeţul Suceava, atacând pe domnul Gheorghe Flutur. Un om care nu şi-a rezolvat nici una din problemele pe care le are în justiţie, un om care la început, spunând că vrea să ajungă în justiţie, a indus în eroare multă lume. Mulţi au crezut că vrea să-şi caute dreptatea, albă sau neagră”, a declarat Stolojan, într-o conferinţă de presă.El a arătat că Năstase a afirmat că doreşte să ajungă mai repede în justiţie pentru a-şi găsi dreptatea, dar că de fapt a dorit doar să amâne să ajungă să fie judecat. El a mai apreciat că s-a ajuns în blocaj în ceea ce priveşte cercetarea miniştrilor parlamentari pentru că aceasta trebuie să fie aprobată de Parlament.În aceeaşi conferinţă de presă, şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a amintit de vizita lui Adrian Năstase la Suceava şi de atacurile lansate de acesta la adresa lui, dar a afirmat că la „atacul în gaşcă al celor de la PSD la senatorul Flutur”  va răspunde în cursul acestei săptămâni. „Ei simt că pierd preşedinţia CJ, un fief pe care l-au avut 16 ani aici, în judeţul Suceava. Dar nu ei vor hotărî, ci electoratul. De săptămâna viitoare îi vom întreba despre ceea ce n-au făcut în judeţul Suceava, pe Adrian Năstase şi pe echipa lui de aici, de la Suceava”, a mai spus senatorul.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan consideră „incredibilă” revenirea lui Năstase în politică.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Stolojan consideră „incredibilă” revenirea lui Năstase în politică3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD-istii trimis de
( 4 mai 2008, 21:32:20
Intreaba-i d-le Flutur pe cei din PSD unde au fost timp de 4 ani Cozmanac,Mohora,Bejenariu,Adomnicai,Tarniceru.Au fost inundatii in judet iar oamenii au avut disperata nevoie de ajutor,cine i-a ajutat? Astia papau banul public in Bucuresti si ii durea in spinare de prostii din Suceva care i-au votat.De fapt nu i-a votat nici draku ,au ajuns acolo datorita unei nenorocite de liste concepute de la centru de Nastase si ajustata aici de baronul Mirza.Nu-i mai vrem in judetul nostru sa se care drakului de unde au venit,deci..........viteza umflatilor!!!!!!
1.1  RE: PSD-istii trimis de
( 5 mai 2008, 07:30:52
Ce au facut tradatori de liberari gen flutur ,lungu si alti? au infiintat alt partidca sa se ascunda de promisiunile facute si neonorate. TRADATORI TRADATORI RAMAN. Englezu spune ca daca un om te scoate de minte odata este meritul lui . Daca ne Scoate de minte iar gainaru de flutur, inseamna ca santem prosti. UNDE SANT ABATOARELE PROMISE ,UNDE SANT TRIBUNALELE TARANILOR? CARE SA NU PLATEASCA TAXA DE INTABULARE.
2.   Stolo, saracul trimis de
( 4 mai 2008, 22:21:18
Ai ajuns , draga Stolo, lingaul lui Base! Te-a pus la punct de nu te vezi. Ti-a furat presedentia in 2004 si te-a facut lacheul sau. Tu chiar nu vezi cat esti de prost, cu PD-L-ul si cu Fluturii tai din cap???
3.   LINGAII trimis de
( 5 mai 2008, 08:02:39
Mai era oare nevoie sa vedeti inca odata doi dintre cei mai umiliti lingai PDL pe care Traian Basescu Ii foloseste si-i fugareste prin judetul Suceava si nu numai. De ce ar fi in stare mai mult Stolo.Decat un politician atat de fraier mai bine la coada vacii, acolo nu te intreaba nimeni cata balega ai carat, acolo Stolo este locul tau politic. Cat despre Flutur ste mult prea pervers, asa ca nu merita sa mai vorbim de el,ve-ti vedea cu totii cei care azi Il cantati si-l laudati.Nu spun ca cei din PSD vor fi mai buni, dar este bine sa gandim de doua ori pana sa votam odata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei