Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 mai 2008 - Anul XIII, nr. 102 (3783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoştinţă

Donţu a pornit în campanie de la mormântul lui Franz cavaler Des Loges

Duminică, 4 Mai 2008 (16:36:23)
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, a luat startul în campania electorală de la mormântul lui Franz cavaler Des Loges, primar al Sucevei între anii 1891-1914 (foto). Donţu a declarat că are un respect deosebit faţă de Franz cavaler Des Loges care a făcut din Suceava un oraş de talia celor mai importante capitale europene. „Am ţinut foarte mult ca startul în această campanie să-l fac la mormântul lu Franz cavaler Des Loges. Unii spun că există şi o asemănare fizică între mine şi Franz cavaler Des Loges dar las sucevenii să stabilească acest lucru. Este cel mai important primar al Sucevei care a făcut din Suceava furnizor de energie electrică, a construit vechea primărie, a construit Liceul Ştefan cel Mare, a construit Spitalul vechi, a sistematizat oraşul, a construit străzi. Dezvoltarea Sucevei se leagă de acest primar. Practic a făcut din Suceava dintr-o comună urbană un oraş. Iată de ce am ţinut să încep acest drum de 30 de zile aici”, a  motivat Donţu. El l-a parafrazat pe Franz cavaler Des Loges care la inagurarea căii ferate Iţcani-Areni a spus „am legat Suceava la Europa” spunând că la fel ca el îşi propune acum să ducă Suceava în Europa.  „Astăzi la fel ca şi sucevenii anului 1936 vin la mormântul lui Franz cavaler Des Loges şi îmi plec fruntea cu recunoştinţă. Iată de ce îmi iau angajamentul că voi face din Suceava oraşul proiectelor europene”, a spus Donţu care a depus o jerbă de flori la mormântul fostului primar al Sucevei. De menţionat că Donţu a depus o jerbă de flori şi la mormântul lui Simion Florea Marian. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu a pornit în campanie de la mormântul lui Franz cavaler Des Loges.
 Vizualizări articol: 1109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Donţu a pornit în campanie de la mormântul lui Franz cavaler Des Loges3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :d trimis de
( 4 mai 2008, 16:51:57
poate si sa-si ia groapa langa el ca tot nu impresioneaza
2.   Un sfat trimis de
( 4 mai 2008, 19:42:25
Parerea mea e ca dl. Dontu trebuia sa plece de la mormantul eroului necunoscut sau sa faca un popas si pe acolo sa aprinda un trandafir sau trei.
3.   Aoloeooo trimis de
( 4 mai 2008, 19:52:18
Auzi la el... isi propune sa duca Suceava in Europa. Pai bine Domnule Dontu, sa inteleg ca matale iti inchipui ca Suceava se afla prin Mongolia pe undeva... ei, noi tinem sa te anuntam ca Suceava se afla in Europa cam de multisor, cam ce ceva sute de ani iar despre proiectele europene de care zici matale, afla ca ele se cam deruleaza tot cam de mutisor, nu de sute de ani ce-i drept, dar de vreo cativa ani buni... Sunt curios ce ne mai arunci, ca cioace de astea am mai fumat. Ne asteptam sa ne mai zici ca Franz cavaler Des Loges avea viziuni social-democrate... parerea mea!!! Hic!!!
4.   Prostanacul trimis de
( 4 mai 2008, 21:22:26
Asta chiar viseaza in stil tipic PSD la primaria Sucevei.Treci Dontule la nani ca iar esti penibil,pe tine chiar nu te duce mintea desi vad ca faci efort sa te autodepasesti.Nu degeaba spunea mosul comunist Iliescu despre unii din PSD ca sunt prostanaci in cazul tau chiar avea drepatate! Primaria ramane pentru multi ca si tine doar un vis frumos dar, de neatis!!!!
5.   Penibil trimis de
( 4 mai 2008, 22:21:05
Cat de penibil esti Dontule.Vai de capul tau!!!!Mumie scrie pe chipul tau.Sincer eu nu as avea curaj sa ies din casa daca as fi atat de "frumos"si "inteligent"ca tine.Dar,impresionist cum esti ai tupeu cu carul.
6.   Vai banii trimis de
( 4 mai 2008, 22:36:21
Dontutule,vezi ca ti-ai investit banii gresit in fondul FNI=PSD.Nu vei avea sansa sa-i recuperezi de cel putin 10 ori pentru ca esti perdant de cand te-ai inscris in cursa.
7.   Succes, Dontu! trimis de
( 4 mai 2008, 22:37:24
Imi place de tine, Dontule! Esti de bun simt, un manager adevarat si Suceava are nevoie de tine! Vreau un primar profesionist, nu un taran din Salcea! Nu mai vreau bani cheltuiti aiurea, vreau proiecte pt. oras, vreau o campanie civilizata, demna de anul 2008. Si mai vreau pe acest forum oameni care sa gandeasca, sa argumenteze si nu sa arunce cu laturi. Ce Dumnezeu! Suntem bucovineni, ati uitat? Unde va este mandria? Noi suntem civilizati, educati, muncitori si vrem un primar care sa faca din Suceava un oras de care sa fim mandri. Parerea mea este ca Dontu e omul potrivit! Voi ce parere aveti? Dar hai sa discutam si sa argumentam elegant, nu sa ne injuram, ca nu ne sta bine. Eu, personal, nu am nimic cu PDL-ul, dar cred ca nu are oameni suficient de buni si de profesionisti. Voi ce credeti? Va astept cu interes opiniile! Pupici!
8.   CLONZTU trimis de
( 5 mai 2008, 00:59:21
Suceveniii....... treziti-va. Dontzu Clonztu candideaza incurajat de un alt Prostanac,Ovidiu Neamtu care a fost pentru cateva zile directorul spitalului.Un golan ordinar, director de spital.Un infumurat si ipocrit ca dontzu clontu Gospodar.Mai e unul la Prefectura;Baisan Huligan...Credeti-ma ca stiu ce spun.Daca astia conduc orasul nu ne ramane decat sa ne mutam la tara.Votati cu oricine numai cu Idiotii nu,stati si judecati bine dar cercetatii.Nu votati numai sa sa fie votat.Eu pe Dontzu Clontzu il consider un smeker cu guler alb,extrem de periculos.Un narcisist ,un ateu,cu frustari nerezolvabile.Analizati expresia fetei, va spune ceva?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei