Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2014 - Anul XIX, nr. 87 (5596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declarație politică

Deputatul PSD de Suceava Ovidiu Iane îl ia la întrebări pe Crin Antonescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Ovidiu Iane consideră că liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie să răspundă obligatoriu la o serie de întrebări pentru a clarifica mai multe declaraţii făcute în ultima perioadă.

„Noile declarații ale domnului Crin Antonescu întăresc din zi în zi credința că, în ceea ce îl privește, singura doctrină pe care domnia sa o urmează este cea a avantajului, în special, dacă acesta presupune și funcția la care aspiră de ani buni încoace. Principiile și valorile la care domnia sa face referire în discursuri demonstrează contrariul în practică”, a spus Ovidiu Iane.

Parlamentarul sucevean se întreabă de când Crin Antonescu a devenit „atotputernicul lumii politice din România”. Iane a spus că liderul PNL a uitat definitiv toate declarațiile pe care le făcea la înfiinţarea USL.

„Dar, oare, când ați spus adevărul? Atunci sau acum? Care vă este adevărul și cine este cel care îl omite cu bună-știință, orbit de luminile prea puternice ale ambiției de putere? Care vă este adevărata doctrină și cum se numește cel care își justifică azi alianțele complet diferit de cum le prezenta ieri? Credeți, domnule Antonescu, că vorbele, oricât de bine ticluite ar fi ele, pot ascunde faptele sau, mai ales, lipsa lor și că vă pot conduce acolo unde visați?”, sunt întrebările pe care Ovidiu Iane i le-a adresat preşedintelui PNL. 

Deputatul PSD consideră că unele din marile greșeli pe care oameni cu pretenții precum cele ale lui Crin Antonescu le-au făcut de-a lungul vremii şi care i-au condus la eșec au fost supraestimarea posibilităților și schimbarea părerilor despre foștii prieteni și parteneri, „imediat cum o adiere de vânt indică semne de câștig din alte părți”.

Ovidiu Iane a ţinut să-l sfătuiască pe Crin Antonescu să demonstreze că este o forţă şi că este capabil să se aducă pe el la putere. „Ca să puteți afirma cu atât aplomb și atâta convingere că dumneavoastră aduceți pe cineva la putere sau îl dați jos, ar trebui ca mai întâi - cred eu - să demonstrați că sunteți dumneavoastră însuși o forță, capabilă să se aducă pe sine la putere. O părere asupra căreia ați putea reflecta ca să nu mai riscați pe viitor ca românii cinstiți la care făceați referire zilele trecute să creadă că vocația dumneavoastră este din ce în ce mai departe de Cotroceni și din ce în ce mai aproape de alte sfere, cum ar fi teatrul, de exemplu”, a încheiat Iane. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD de Suceava Ovidiu Iane îl ia la întrebări pe Crin Antonescu.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PSD de Suceava Ovidiu Iane îl ia la întrebări pe Crin Antonescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei