Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 86 (8615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Poliția caută medic generalist pentru arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Postul de medic la Centrul Medical Județean Suceava al Ministerului Afacerilor Interne (din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean) și cabinetele medicale ale Inspectoratului de Jandarmi Suceava este scos pentru a patra oară la concurs, după ce la precedentele examene nu s-a înscris nimeni. Un al doilea concurs se organizează pentru ocuparea unui post de medic la cabinetele medicale ale MAI de la Gura Humorului. Medicul de familie angajat la poliție se ocupă atât de angajați, cât și de persoanele reținute sau arestate preventiv în centrul de detenție al instituției.

Concursurile sunt organizate de Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești. Conform anunțului de recrutare de pe site-ul acestei instituții, https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1371, este vorba despre posturi de medic I prevăzute cu gradul de subcomisar de poliție. Pentru a participa la concursul cu recrutare prin încadrare directă, printre condițiile cerute candidaților se numără „comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist”; să nu aibă antecedente penale cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; să nu aibă tatuaje ori „elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară”. Îndeplinirea acestei condiții se verifică la examinarea medicală și comisia este cea care decide dacă procedura de recrutare și selecție poate continua.

Candidații care promovează concursul și urmează să ocupe funcția nu trebuie să aibă calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizaţii cu caracter politic.

Ca cerințe specifice, medicul angajat la poliție trebuie să obțină autorizaţie de acces la informaţii clasificate nivel secret de serviciu, după numirea în funcție; să dețină certificat de membru al Colegiului Medicilor din România; să aibă avizul anual privind exercitarea profesiei de medic, asigurare de malpraxis medical și 3 ani vechime în muncă. Nu este necesară vechime în Ministerul Afacerilor Interne. Perioada pentru acomodarea la cerinţele postului este de trei luni.

Data limită de depunere a dosarelor este 10 mai a.c., ora 16.00. Pentru a fi declarat „admis”, un candidat trebuie să obţină minimum nota 7,00. Proba de concurs constă în susținerea unui test scris - tip grilă. Durata probei se stabileşte de comisia de concurs în funcţie de gradul de dificultate şi de complexitate al subiectelor, fără a depăşi limita maximă de 3 ore.

Informații suplimentare despre posturile scoase la concurs de Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești se pot obține la telefon 0244 575 680, interior 28506, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-14.00 sau pe adresa de e-mail: resurse.cmdta.ph@mai.gov.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția caută medic generalist pentru arest.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliția caută medic generalist pentru arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei