Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2014 - Anul XIX, nr. 214 (5723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ancheta continuă

Moartea femeii găsite fără suflare în casa liftului unui bloc turn din George Enescu rămâne încă un mister

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cazul femeii găsite fără suflare vineri după-amiază în casa liftului unui bloc turn din cartierul George Enescu al municipiului Suceava rămâne încă neelucidat, anchetatorii luând în calcul atât o cădere accidentală, dar şi alte ipoteze.

Varianta cea mai probabilă este cea a unei căderi accidentale de la etajul VII, etaj la care se află şi apartamentul în care victima, Brîndușa Velehorschi, în vârstă de 45 de ani, locuia împreună cu mama ei. Aceasta din urmă le-ar fi spus poliţiştilor că nu a mai văzut-o pe fiica ei de miercuri dimineaţă, iar unii locatari povesteau că liftul ar fi fost defect chiar din acea zi.

Să fi chemat victima liftul, uşa să se fi deschis, deşi ascensorul nu ajunsese la acel etaj, iar femeia să fi păşit în gol? Imposibil, ne-a mărturisit ieri Constantin Blaga, administratorul firmei Serv Lift SRL, societate care avea în grijă respectivul lift.

„Nu e posibil, nu se deschide nici o uşă de jos până sus. Asta au verificat în primul rând cei de la poliţie şi nu se deschideau uşile. Bine, orice uşă poate fi deschisă cu o cheie tubulară sau cu un paten”, susţine administratorul firmei care lucrează în domeniu de aproape trei decenii.

Macabra descoperire a fost făcută de un angajat al societăţii respective, chemat vineri după-amiază să remedieze o defecţiune la acel lift.

„Vineri, am fost sesizaţi că a rămas o persoană blocată în cabina liftului. A mers un angajat al firmei, a deblocat persoana, iar când a făcut verificări la instalaţie şi a aprins lumina pe puţ a observat cadavrul”, povestea ieri Constantin Blaga. Acesta susţine însă că nu avea la cunoştinţă ca liftul să fie defect din cursul zilei de miercuri, mai ales că vineri s-a circulat cu ascensorul, drept dovadă fiind persoana rămasă blocată în cabină.

„O chestie dubioasă”, continuă administratorul de la Serv Lift SRL, precizând că nu consideră că are vreo vină în acest caz dramatic şi că aşteaptă şi el cu interes concluziile anchetei prin care să fie lămurite împrejurările decesului.

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a precizat că poliţiştii care investighează acest caz vor efectua în cadrul anchetei şi verificări cu privire la condiţiile de funcţionare a liftului, valabilitatea reviziilor, elementele de siguranţă.

„Urmează ca la finalizarea cercetărilor să se stabilească exact condiţiile în care s-a produs evenimentul, iar în cazul identificării unor persoane responsabile, acestea vor fi trase la răspundere”, a precizat subcomisarul Epureanu.

Dosarul a fost înregistrat ca moartea suspectă şi este cercetat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea femeii găsite fără suflare în casa liftului unui bloc turn din George Enescu rămâne încă un mister.
 Vizualizări articol: 4281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moartea femeii găsite fără suflare în casa liftului unui bloc turn din George Enescu rămâne încă un mister5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei