Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 244 (5451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de sinucidere

Un bărbat internat la Spitalul Vatra Dornei s-a aruncat ieri de la etajul II al clădirii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat internat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, în secţia Boli Interne, s-a aruncat ieri dimineaţă de la etajul II al clădirii. Vasile J., de 56 ani, din Dorna Arini, şi-a dat drumul în gol de pe geamul salonului, în jurul orei 05.30, când ceilalţi pacienţi dormeau. Din primele cercetări a reieşit că bărbatul s-a trezit, s-a dus la toaletă, iar când a revenit s-a dus direct la fereastră, s-a urcat pe pervaz şi fără să rostească vreun cuvânt s-a aruncat.

„Era într-un salon cu patru paturi, toate ocupate. Pacientul care ocupa patul de lângă geam s-a trezit din cauza aerului rece care a pătruns în interior prin fereastra deschisă. L-a văzut, şi-a dat seama de ce vrea să facă şi l-a prins de spate, dar nu a reuşit să-l ţină”, au precizat cadrele medico-sanitare.

Vasile J. s-a internat la spitalul din Vatra Dornei în cursul zilei de joi, din cauza unor scăderi bruşte în greutate şi a unor dureri abdominale. În urma investigaţiilor, medicii au ridicat suspiciunea unui cancer la stomac, iar iniţial s-a crezut că bărbatul a vrut să se omoare după ce a aflat diagnosticul. Această ipoteză a fost ulterior infirmată chiar de medici, care au declarat că pacientul nu ştia de ce suferă, el nefiind încă informat asupra posibilelor probleme de sănătate.

„Motivul ar putea fi mai degrabă de natură financiară. Pacientul le-a povestit colegilor de salon că a fost disponibilizat şi are probleme cu banii. Ar fi vrut să plece în străinătate la lucru, dar nu a reuşit să-şi găsească nimic, iar acest lucru îl supărase foarte tare”, au adăugat cadrele medico-sanitare.

Vasile J. a căzut de la o înălţime de aproximativ şase metri, suferind o fractură de coloană, un traumatism abdominal şi o fractură a antebraţului stâng. Din cauza acestor leziuni, bărbatul a fost transferat în cursul zilei de ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

De menţionat că la Spitalul Municipal Vatra Dornei ultima tentativă de sinucidere a fost înregistrată înainte de '89, când o pacientă s-a aruncat de pe geam în urma unei depresii postnatale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat internat la Spitalul Vatra Dornei s-a aruncat ieri de la etajul II al clădirii.
 Vizualizări articol: 1832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Un bărbat internat la Spitalul Vatra Dornei s-a aruncat ieri de la etajul II al clădirii2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei