Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 aug 2012 - Anul XVII, nr. 177 (5082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cătuşe pregătite

Poliţiştii au cerut arestarea luptătorului acuzat că a împuşcat un tânăr pe stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au cerut arestarea preventivă a luptătorului de kick boxing Decebal Savu (32 de ani), din municipiul Suceava, acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi împuşcat un tânăr pe strada Universităţii din localitate.

Surse judiciare ne-au mărturisit că, deşi Decebal Savu nu a fost încă găsit de poliţişti, aceştia au început urmărirea penală faţă de tânărul care a câştigat recent locul al III-lea la o competiţie de low kick, la categoria sa (81 de kilograme), în cadrul Campionatului Mondial WKF (World Kickboxing Federation), care a avut loc în  Croaţia.

Decebal Savu este acuzat că deţinere şi uz de armă neletală fără drept, iar poliţiştii le-au solicitat acum două zile procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava să formuleze propunere de arestare în lipsă pe numele tânărului dat dispărut.

Procurorii au respins însă solicitarea poliţiştilor, întrucât nu sunt întrunite condiţiile arestării preventive, în sensul că pedeapsa pentru cele două infracţiuni (deţinere şi uz de armă neletală fără drept) nu depăşeşte patru ani de închisoare.

Nu este exclus însă ca poliţiştii să facă o nouă solicitare în acest sens odată ce vor începe urmărirea penală şi pentru alte infracţiuni comise în acea noapte când a avut loc scandalul (ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală gravă).

Vă reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Universităţii, Decebal Savu şi fratele acestuia, Cezar Biriş (34 de ani), au avut un conflict cu un alt tânăr, Sorin Răuţ (28 de ani). Acesta din urmă a ajuns la spital, împuşcat în picior, lovit la cap şi cu o fractură de femur.

Victima a declarat că a fost lovită cu un baston telescopic de către Cezar Biriş, iar apoi împuşcat în picior de către fratele acestuia.

Dacă Decebal Savu nu a fost încă de găsit, fratele acestuia, Cezar Biriş, a prezentat propria variantă a ceea ce s-a întâmplat în acea noapte pe strada Universităţii.

Tânărul nu neagă că ar fi avut o altercaţie cu Sorin Răuţ, însă susţine că acesta din urmă i-ar fi provocat pe el şi pe fratele său şi ar fi încercat să-i lovească cu un cuţit.

Biriş mai spune că nici el, nici fratele său nu au folosit vreun pistol şi că nu înţelege cum Sorin Răuţ a ajuns la spital cu o plagă împuşcată, luând în calcul şi varianta unei înscenări, pentru a fi băgaţi la puşcărie.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii au cerut arestarea luptătorului acuzat că a împuşcat un tânăr pe stradă.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Poliţiştii au cerut arestarea luptătorului acuzat că a împuşcat un tânăr pe stradă4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei