Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2012 - Anul XVII, nr. 235 (5140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lovitură á la Ronaldinho

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De mai multă vreme am declarat război titlurilor date de cei de la sport.ro, titluri postate pe alte site-uri pentru a cerşi clicuri. Aşa-zisul război constă doar în ignorarea link-ului, oricât de tentant ar suna formularea. Oricum, uneori le iese pe dos şi titlurile sunt de-a dreptul hilare, de proşti aflaţi la vânătoare de alţi proşti. Ieri însă am dat peste o formulare la fel bombastică, dar cu care înclin să fiu de acord din moment ce gândisem şi eu ceva asemănător. Cunoşteam subiectul, văzusem deja golurile lui Ronaldinho din campionatul brazilian. La cel din lovitură liberă mă pot lăuda chiar că presimţisem execuţia, iar după ce mingea a intrat în plasă am făcut o remarcă admirativă: numai la Dinţos am văzut aşa ceva! Este găselniţa lui, una foarte interesantă, cuceritoare prin simplitatea ei. Şutează cu latul, pe jos, pe direcţia zidului! În felul acesta speculează tendinţa celor din zid de a sări la momentul şutului, iar portarul n-are nici o şansă pentru că zona respectivă este teoretic apărată de zid, plus că vede târziu mingea. Acum, că ştiţi despre ce era vorba, iată şi prezentarea celor de la sport.ro: golul pe care nu l-ar fi reuşit niciodată Messi sau Ronaldo!  Bineînţeles că băieţii au plusat, poate că vreodată Messi sau Ronaldo vor marca un astfel de gol şi i-l vor dedica lui Ronaldinho. Ar fi frumos, dar mă îndoiesc că vor încerca. Lovitura e patentată, aşa că în cazul ăsta hrăpăreţii ăştia de la sport.ro pot avea dreptate. Dar clicul meu tot nu l-au obţinut!

Într-un Top Ten al golurilor reuşite de Ronaldinho din lovituri libere, unul subiectiv, găsit pe youtube, figurează la loc de cinste, pe locul 2, exact un astfel de gol, reuşit în Liga Campionilor împotriva celor de la Werder Bremen. Ei bine, dar care gol credeţi că se află pe primul loc? Cel de acum 10 ani, de la Cupa Mondială asiatică, atunci când l-a pensionat pe englezul David Seaman cu acea parabolă dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri. Dacă l-aţi uitat sau, din motive de vârstă, nu l-aţi prins, fuga la youtube.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lovitură á la Ronaldinho.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lovitură á la Ronaldinho0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei