Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 apr 2014 - Anul XIX, nr. 96 (5605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


O campanie liniștită. Foarte liniștită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Suceava, campania electorală pentru europarlamentare va fi la fel de încinsă ca soba în care nu s-au mai băgat lemne de câteva zile. Partidele nu vor băga cărbuni ca în precedentele campanii electorale pentru că nu prea au motivaţia să o facă. Chiar dacă activiștii din teritoriu vor fi împinși de la spate de şefii lor, aceştia nu vor dori să se urnească. De pildă, primarii PSD nu se vor omorî cu firea din cauză că sunt dezamăgiţi. Una li s-a promis în campaniile electorale de către domnii de la Capitală şi de către cei de la Judeţ, şi alta s-a întâmplat după ce aceştia s-au văzut cu voturile în căruţă şi cu legitimaţiile de şef în buzunar. Primăriile conduse de PSD, care pe vremea fostei guvernări nu primeau bani din cauză că nu erau conduse de cine trebuie, sunt în prezent la fel de sărace, neavând bani pentru mai nimic. În plus, primarii principalului partid de guvernământ se tem să nu fie chemaţi pe la DNA sub diferite pretexte în cazul în care se vor agita prea mult în campania electorală. Şi încă ceva. Candidatul PSD Suceava pentru alegerile europarlamentare se află pe un loc neeligibil, la fel ca şi candidatul PNL Suceava. Primarii PNL nu-şi vor bate prea mult capul pentru că partidul nu i-a ajutat cu mare lucru pe vremea când se afla la guvernare, dar şi pentru că nu-l au la inimă pe distantul lor preşedinte, Alexandru Băişanu. Primarii PDL s-ar putea implica mai mult de gura liderului partidului, Gheorghe Flutur, care este şi şeful campaniei democrat-liberalilor la nivel naţional. Poate că pedeliştii se vor mişca mai cu talent şi pentru că Suceava, prin Orest Onofrei, este singura formaţiune politică din judeţ care are un candidat pe un loc eligibil. Partea proastă pentru PDL este aceea că domnul Onofrei nu este pe placul multor activişti de partid, care vor alege să nu-şi rupă papucii alergând pe coclauri pentru ca domnul înainte amintit să-şi facă rost de un serviciu unde numai salariul este de 6.000 de euro pe lună. Apoi, unii dintre primarii PDL vor prefera să-şi caute de treabă prin curte ori pe la bufet decât să facă propagandă electorală, în speranţa că administraţia PSD va aprecia non-combatul lor şi le va scăpa din când în când câțiva lei pentru salarii şi pentru unele mici investiţii. În concluzie, cred că această campanie pentru europarlamentare va fi una mai liniştită decât campaniile electorale din vremea comunismului, când era câte un singur candidat pentru fiecare funcţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O campanie liniștită. Foarte liniștită.
 Vizualizări articol: 3081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
O campanie liniștită. Foarte liniștită4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Air crash trimis de
( 1 mai 2014, 13:20:48
Ce zici slujbșule,încet încet se adeverește că veți ajunge ca News Bucovina.0 comentarii.Acesta este rezultatul pumnului în gură.Avanti popolo !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei