Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 apr 2014 - Anul XIX, nr. 96 (5605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Expoziţie – târg de cai, la Horodnic de Sus

Marţi, 29 Aprilie 2014 (15:16:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Iubitorii de cai sunt invitați să participe la sfârşitul acestei săptămâni la o expoziţie – târg de cai care va avea loc la Hanul Voievozilor din comuna Horodnicul de Sus. Evenimentul va avea loc în perioada 3 – 4 mai 2014 şi este organizat de Hanul Voievozilor, în colaborare cu Primăria comunei Horodnic de Sus şi Consiliul Judeţean Suceava. Directorul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Dănuţ Burgheaua, a precizat că la ediţia de anul acesta sunt aşteptaţi să participe crescători de cai din Suceava, dar şi din întreaga ţară. Burgheaua a subliniat că, la ediţia de anul trecut, la expoziţia – târg de cai de la Hanul Voievozilor au participat peste 5.000 de persoane. Ediţia de anul acesta începe la ora 12:00, cu înscrierea participanţilor, după care între orele 13:00 şi 20:00 va avea loc expoziţia şi târgul de cai de rasă, de tracţiune, de agrement şi ponei, precum şi o expoziţie de „cai putere” - off road, organizată de Clubul Marelbo şi Auto Mitric. Tot în cursul zilei de sâmbătă, între orele 16:00 şi 20:00 va avea loc şi un spectacol folcloric susţinut de formaţii din zona Rădăuţi. A doua zi a evenimentului, duminică 4 mai a.c., va începe, de la ora 10:00, cu două expoziţii, una de cai şi una de câini din rasa Ciobănesc Românesc de Bucovina. După deschiderea oficială, de la ora 12:00, va acea loc prezentarea şi parada cailor şi câinilor, iar de la ora 16:30 cei mai puternici cai se vor întrece într-un concurs de tracţiune.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziţie – târg de cai, la Horodnic de Sus.
 Vizualizări articol: 3163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Expoziţie – târg de cai, la Horodnic de Sus4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei