Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 122 (5329)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

BMW prezintă conceptul Gran Lusso Coupé

BMW şi Pininfarina sunt numele cu tradiţie bogată în industria auto. Fiecare este renumit pentru tehnologia revoluţionară, pentru stil, dinamică şi estetică. Prin Gran Lusso Coupé, cele două companii de tradiţie dezvăluie, cu ocazia Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013, rezultatul primei colaborări comune. Este un concept car şi reprezintă interpretarea exclusivistă a unui coupé de lux cu emblema BMW din perspectiva Pininfarina.

În urma unei colaborări, cele două echipe de design au creat o nouă imagine, plină de caracter şi gata să se remarce în segmentul superior al clasei de lux – un BMW adevărat, dar care poartă semnătura distinctivă Pininfarina.

"Farmecul acestei colaborări cu Pininfarina este că ai o abordare specială, complet diferită, a unor faţete precum luxul şi exclusivismul", a declarat Karim Habib, director BMW Design. ". În Pininfarina am găsit partenerul ideal pentru a da formă acestui concept de automobil."

Gran Lusso Coupé adaugă o nouă dimensiune la exclusivitatea BMW. Suprafeţele largi şi contururile lungi sunt elementele definitorii ale unei caroserii elegante. Proporţiile specifice BMW - ampatament lung, capotă lungă a motorului şi habitaclu dispus spre spate – sunt elementele care contribuie la o imagine dinamică. În acelaşi timp, automobilul denotă echilibru şi armonie: valorile BMW precum tehnologia și dinamica, ilustrate în design prin precizia formelor, sunt completate de măiestria Pininfarina.

Cu o prezenţă impunătoare, care pune accentul pe roţi, partea frontală a BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé radiază o prezenţă deosebită şi dinamică. Grila radiatorului specifică şi farurile orientate spre drum, cu aspectul lor circular dublu realizează din primul moment legătura cu gama BMW. În acelaşi timp, elementele Pininfarina distinctive au fost interpretate cu rafinamentul italian pentru ca partea frontală să împrumute o ambianţă specială.

Contururile precise şi discrete alungesc automobilul şi subliniază exclusivismul acestuia printr-o amprentă contemporană. Linia înaltă a umerilor se extinde aproape orizontal de-a lungul întregii părţi laterale. Jantele de 21 de ţoli, concepute special, amplifică perfect declaraţia de sportivitate şi eleganţă pe care o face BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé. Cinci rânduri de câte trei spiţe - graţioase şi deopotrivă sculptate puternic - prezintă o profunzime vizuală deosebită prin aplicarea de nuanţe aluminiu mat-lucios, negru şi crom închis.

Interiorul lui Gran Lusso Coupé preia fuziunea între eleganţa modernă şi liniile dinamice prezente la exterior. Geometria fluidă de la baza designului interior BMW capătă un caracter unic prin amprenta Pininfarina. Prin conceptul coloristic special, materialele alese şi detaliile geometrice din uşi, consola centrală şi panoul de bord, Pininfarina conferă o accentuare suplimentară a elementelor caracteristice BMW, precum orientarea către conducătorul automobilului. Gran Lusso Coupé oferă un spaţiu pentru picioare care echivalează cu cel al unui sedan de lux de mari dimensiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW prezintă conceptul Gran Lusso Coupé.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
BMW prezintă conceptul Gran Lusso Coupé5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei