Monitorul de Suceava Examinări

Cinci sesiuni suplimentare pentru candidații care vor să obțină permisul de conducere

Sandrinio NEAGU

Reprezentanții Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava anunță cinci sesiuni suplimentare pentru cei care doresc să obțină permisul de conducere, categoria B. Acestea vor fi organizate în zilele de sâmbătă ale lunii aprilie, respectiv pe 1, 8, 15, 22 și 29 și au ca scop reducerea decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice.

Pentru aceste sesiuni suplimentare programate în luna aprilie, programul de examinare va fi 08.00-16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani. Instructorii auto sunt rugați să se prezinte la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu ora 12.30.Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 18 Martie 2023.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.