Ingrediente pentru 6 persoane
– 200 g brânză de capră
– 70 g iaurt natural
– 4 dovlecei medii
– 4 gălbenușuri de ou
– 3 ardei
– roșii chery
– busuioc
– ulei de măsline
– sare
– piper
Timp necesar: 1 oră plus marinarea
Tăiați dovleceii în fâșii subțiri, stropiți-le cu ulei și prăjiți-le pe plită. Lăsați-le să se marineze cel puțin 30 de minute într-un strat subțire de ulei cu un cățel de usturoi. Coaceți ardeii, curățați-i, tăiați-i fâșii, condimentați cu ulei și un cățel de usturoi, apoi lăsați să se marineze încă 30 de minute. Amestecați brânza cu iaurt și cu gălbenușurile și condimentați pasta cu puțin busuioc, sare și piper. Umpleți dovleceii și ardeii cu pasta de brânză și completați cu verdețuri. Puneți-le apoi într-o tavă și coaceți-le la 180 grade Celsius timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și serviți cu roșii chery și frunzulițe de busuioc.
La această rețetă vă recomandăm un vin alb sec, ușor aromat CHARDONNAY.
Coletivul de bucatari Latino


Reteta zilei este oferita de Latino
