Ingrediente pentru 4 porții:
– piept pui 0,700 kg
– ciuperci 0,300 kg
– ouă 3 bucăți
– pesmet 0,100 kg
– ceapă 2 bucăți
– pătrunjel verde
– castraveți acri 2 bucăți
– usturoi 3 căței
Mod de preparare:
Pieptul de pui se toacă prin mașina de tocat carne. Ciupercile se spală, se taie felii și se călesc în ulei împreună cu ceapa și usturoiul timp de 3 minute, după care se toacă și se amestecă cu pieptul. Se omogenizează compoziția în care se adaugă ouăle, pesmetul, pătrunjelul și castraveciorii tăiați cuburi. Compoziția obținută se rulează într-o folie de aluminiu unsă cu ulei și se dă la cuptor timp de 1 oră la 220 grade C, după care se lasă la răcit timp de 2-3 ore.
Bucătar Sorin Băeșu


Reteta zilei este oferita de Picollo Mondo
