File de pui umplut cu ardei gras servit cu tagliatelle și broccoli 12 feb. • Rețeta zilei File de pui umplut cu ardei gras servit cu tagliatelle și broccoli Ingrediente pentru 4 porții: Piept de pui dezosat – 750 gr Ardei gras – 300 gr Unt – 200 gr. Cimbru – 10 gr Sare – 20 gr Ulei –… 12 feb. • Rețeta zilei File de pui umplut cu ardei gras servit cu tagliatelle și broccoli
MUSCHI DE PORC NAPOLETAN 29 ian. • Rețeta zilei MUSCHI DE PORC NAPOLETAN Materii prime pentru 10 porții – Mușchi de porc 1.500 kg – Cârnat cabanos 0.300 kg – Ceapă 0.250 kg – Usturoi 0.125 kg – Roșii conservă 1 kg – Rădăcinoase 0.250 kg – Sare 15 g – Piper 5… 29 ian. • Rețeta zilei MUSCHI DE PORC NAPOLETAN
Mușchi de porc Normand 22 ian. • Rețeta zilei Mușchi de porc Normand Ingrediente : Mere kg KG 1,50 Piper Gr 2,00 Cartofi cu migdale PO 10,00 Morcovi glazurați PO 10,00 Sare Gr 20,00 Condimente Gr 60,00 Cappy Nectar 1 l L 0,30 Brandy L 0,05 Vin L 0,20 Supa de oase KG… 22 ian. • Rețeta zilei Mușchi de porc Normand
Piept de pui umplut cu cascaval si afumatura (cu salvie) 15 ian. • Rețeta zilei Piept de pui umplut cu cascaval si afumatura (cu salvie) Ingrediente pentru zece portii: Bacon 0,50 kg; cascaval 0,50 kg; piept de pui dezosat 1,50 kg; piper 2,00 g; sare 3,00 g; salvie 5,00g; ulei 0,10 l. Proces tehnologic: Pieptul se taie pe lungime si… 15 ian. • Rețeta zilei Piept de pui umplut cu cascaval si afumatura (cu salvie)