„Propagandă și gheșeft”
„Cu ocasiunea călătoriei A.S. Prințului, s’au vendut în Câmpulung și în alte localități românesci, de cătră niște poloni străini, mulțime de medalii comemorative, care aveau pe de o parte inscripțiune latină, ear pe de altă parte policească. Medalia aceasta s’a vendut cu câte 30 creițari esemplarul. Tot românul nutresce cea mai mare iubire și un devotament deosebit pentru casa domnitoare, dar nu înțelegem cum vin polecii să tragă capital din aceasta”.
„Revista politică”, Anul II, nr. 6, Suceava, 1 August 1887.
„Incendiul școalei agronomice din Rădăuț…”
„…după cum se comunică a fost pus de niște indivizi înadins, deoarece a izbucnit deodată în trei locuri. Pompierilor din Rădăuți, cărora li-au sosit în ajutor tulumbele dela hergheliile statului și pompierii voluntari din Rădăuț și Frătăuțul Vechiu, li-a succes de-a scăpa toate vitele și acareturile gospodăriei și mobilele internatului. Șurele și o parte din recoltă au ars. Paguba este de 20.000 coroane. Instrucțiunea la această școală nu va suferi o întrerupere. În săptămâna viitoare vor ave loc la acest institut examenele finale. Pînă la mijlocul lui Octombrie toate edificiile arse vor fi reclădite și acoperite cu tinichea. Șurele se vor clădi acum în depărtare de institut”.
„Deșteptarea”, Anul IX, nr. 66, Cernăuți, August 1901.
„La fabrica de bere din Solca”
„Iată cîteva amănunte interesante despre drumul berei. Orzul, apa, hameiul și drojdia sunt elementele principale din care se fabrică berea. După amestec, plămada este trasă în cazanul de fierbere, soluția obținută fiind transportată prin niște țevi la răcitor. De la răcitor berea se transportă la fermentația primară. Aici, în subsolul fabricii, se află căzile de depozitare. După cîteva zile berea se trece de la fermentația primară la cea secundară care se realizează în hrube subpământene zidite din piatră. În aceste beciuri berea fermentează 40 de zile, timp în care primește acid și alcool, se zaharifică, devenind consumabilă”.
„Zori Noi”, Anul X, nr. 2707, 3 August 1956.