Peste o sută de suceveni au participat miercuri la un eveniment inedit, Gastro-show cu maestrul în artă culinară Jakob Hausmann, la magazinul Selgros Cash & Carry Suceava.
Bucătarul elvețian Jakob Hausmann a venit în România în urmă cu aproape 20 de ani. El deține restaurantul „Mica Elveție” din București și este cunoscut publicului și de la TVR 1, unde a realizat emisiunea „Hai să bucătărim”.
„Am găsit în România cele mai bune ingrediente pentru o viață superbă”, a spus maestrul bucătar, care le-a împărtășit sucevenilor din secretele sale în arta culinară. Pentru că orice mâncare bună trebuie asociată cu un vin bun, la evenimentul de miercuri a fost prezent și un somelier (degustător de vinuri), care le-a recomandat sucevenilor un vin de calitate pentru fiecare mâncare pregătită de Jakob Hausmann.
„Din dorința de a oferi clienților săi gastronomi posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele profesionale și de a face schimb de experiență cu confrații în arta culinară, compania Selgros Cash & Carry a inițiat o serie de evenimente gastronomice în fiecare magazin Selgros din România, iar acum a venit și rândul Sucevei. Ne bucurăm că atât de mulți oameni au răspuns invitației noastre de a fi prezenți la eveniment”, ne-a spus Corneliu Marcu, director magazin Selgros Cash&Carry Suceava. El a mai completat că Selgros se preocupă să prezinte clienților fideli cele mai noi oferte ale producătorilor și importatorilor de pe piața românească, dar le oferă sucevenilor și informații practice și noi idei.
Eveniment
Gastro-show cu maestrul în artă culinară Jakob Hausmann, la Selgros
