Ingrediente pentru 4 porții:
Piept de pui dezosat – 750 gr
Ardei gras – 300 gr
Unt – 200 gr.
Cimbru – 10 gr
Sare – 20 gr
Ulei – 100 ml
Piper – 10 gr
Broccoli – 320 gr
Tagliatelle – 200 gr
Frișcă – 200 gr
Mod de preparare:
Ardeiul se coace și se curăță. Pieptul de pui se secționează, făcându-i-se un buzunar și se condimentează. Ardeiul curățat se desface în fâșii care se ung cu unt și se condimentează cu cimbru, după care se introduce în buzunarul făcut în pieptul de pui. Pieptul se prăjește în ulei la foc iute, după care se introduce la cuptor timp de 15 minute la temperatura de 180 de grade Celsius. Sosul rămas după coacere se amesteca cu frișcă și se fierbe până se obține sosul. Se fierb pastele separate de broccoli, după care ambele se sotează în unt. Fileul de pui umplut se feliază și se servește pe farfurie întinsă cu sos însoțit de tagliatelle și broccoli.
Bucătar: Constantin Grigoraș

Reteta zilei este oferita de Continental Hotels
