Directorul Direcției Sanitar Veterinare Argeș, Daniel Lupu, a declarat că, potrivit rezultatelor parțiale ale instituției pe care o conduce, în brânza servită elevilor în cantina Școlii Nr. 16 din Pitești au fost depistate bacteria E.Coli și stafilococ, scrie Mediafax.”Referitor la cazurile de suspiciune de toxiinfecție alimentară la Școala 16, avem rezultatele preliminare la probele de alimente pe care DSVSA le-a recoltat. Avem la proba de telemea de vacă stafilococ și E.Coli. Se suspicionează toxiinfecția alimentară cu herotoxină produsă de Escherichia Coli și de către stafilococ. Atât probele analizate cât și tulpinile sunt trimise la București pentru confirmare. Vorbim despre E.Coli și despre stafilococ. Brânza a fost procurată de la un depozit alimentar, iar depozitul alimentar s-a aprovizionat de la o societate din Ardeal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Lupu, directorul Direcției Sanitar Veterinare Argeș.