„Dacă e vineri, petrecem la Cetate!”. După seara devoratorilor de mici, latino party și seara bucovineană, vineri, la terasa „Admiral”, a fost din nou mare chef mare. De această dată, seară medievală. În ciuda vremii de afară, care le-a alungat spectatorii menestrelilor, jonglerilor și cavalerilor din Cetatea de Scaun, prima seară cu specific medieval din șirul celor trei puse la cale de cei de la „Admiral”, în colaborare cu „Radio As” și „Monitorul de Suceava”, a avut parte de sute de participanți. Petrecerea a fost una de pomină, drept dovadă că ultimii „răzeși” au plecat de la Cetate abia spre dimineață. Organizatorii au pus la bătaie zeci de premii pentru cei care au reușit să nimerească ținta la concursurile de tir cu arcul sau să pună mâna pe „zestrea domniței Ralu”. Și pentru ca atmosfera să fie într-adevăr una medievală, bucătarii de la „Admiral” s-au întrecut în prepararea a tot felul de bucate specifice, de la „puiul cavalerului” la „ciolanul boieresc” sau „coasta haiducului”. „Clătitele domniței” (cu nuci, miere și ciocolată) au fost, de departe, cel mai comandat desert al serii. Deși la celelalte terase clienții puteau fi numărați pe degete, la „Admiral” cu greu reușeai să găsești o masă liberă. Weekend-ul următor, în aceeași formulă, la „Admiral” începe „Festivalul Afinatei”. Transmisii în direct pe Radio As, muzică de petrecere, degustare de afinată și un concurs de miss („Miss Afinata 2006”), sunt doar câteva din ingredientele unei rețete de succes. Rețetă care, la fiecare sfârșit de săptămână, adună sute de persoane la terasa „Admiral”. Dacă e vineri, petrecem la Cetate….






