Colegiul Prefectural din județul Suceava a adoptat, în ședința de ieri, o hotărâre cu privire la măsurile de siguranță alimentară, ordine publică și siguranța populației în perioada sărbătorilor pascale.
Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a precizat că în perioada 30 martie – 9 aprilie 2018 Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Suceava, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava vor informa zilnic Prefectura cu privire la deficiențele constatate pe linia verificărilor efectuate în domeniul siguranței alimentare și a ordinii publice, precum și măsurile luate pentru remedierea acestora. „Având în vedere specificul turistic al județului, precum și faptul că vor fi organizate manifestări religioase în toate lăcașele de cult, structurile de poliție din cadrul IPJ Suceava, împreună cu celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuțiuni în domeniu, sunt angrenate în misiuni pentru asigurarea climatului de siguranță pe întreg teritoriul județului”, a precizat Mirela Adomnicăi.
Tot în ședința de ieri, conducerea ISU Suceava a insistat asupra luării măsurilor de prevenție la incendii în lăcașele de cult din județ.
Prevenție
Cinci instituții sucevene vor avea acțiuni privind siguranța alimentară și ordinea publică în perioada Sărbătorilor Pascale
