Borș de legume



Borș de legume
Borș de legume

Ai trebuință de: 3-4 cepe, 2-3 morcovi, o țelină (rădăcină și frunze), pătrunjel (rădăcină și frunze), o felie de dovleac plăcintar, o legătură de leuștean, două-trei linguri de orez, o jumătate de litru de borș, sare, piper; facultativ: 3 linguri de untdelemn.
Cum se procedează: Zarzavatul (morcovii, țelina, rădăcina de pătrunjel) și dovleacul se cuăță și se trec prin răzătoarea mare. Ceapa se toacă mărunt. Se pun la înmuiat în untdelemn fierbinte (dacă este zi de dulce sau zi de post cu dezlegare la untdelemn) sau doar se înăbușă în puțină apă.
Citește continuarea pe Antena satelor



Recomandări

Tradițiile spirituale ale Mănăstirii Hagigadar de Adormirea Maicii Domnului, respectate și în acest an de sute de credincioși

Atenție la plantele din grădină! Frunzele de păstârnac, țelină, pătrunjel pot produce grave iritații ale pielii, avertizează doctorul dermatolog Cristina Ionescu

Atenție la plantele din grădină! Frunzele de păstârnac, țelină, pătrunjel pot produce grave iritații ale pielii, avertizează doctorul dermatolog Cristina Ionescu