De Paște, numărul cazurilor de la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Suceava ar putea să crească, însă medicii sunt pregătiți să facă față situației, fiind asigurat necesarul de medicamente și materiale sanitare. Așa a informat vineri directorul adjunct medical al spitalului, dr. Tiberius Brădățan, care a precizat că în acest sector se va lucra în regim de permanență, ca de obicei, însă în secții, în zilele de sâmbătă, duminică și luni, programul va fi similar cu cel din weekend și sărbători legale, cu asigurarea liniilor de gardă.
Ambulatoriul de specialitate al spitalului nu va fi deschis la sfârșitul săptămânii și nici luni, activitatea obișnuită urmând a fi reluată de-abia de marți, a mai spus dr. Tiberius Brădățan.
El a adăugat că bolnavii pe care sărbătorile pascale îi vor prinde în Spitalul Suceava vor primi la masă mâncare tradițională. Meniul de Paște al pacienților internați la această unitate sanitară este unul copios, conținând printre altele ouă roșii, friptură de pasăre și de porc, cozonac. Bucatele specifice sărbătorilor pascale vor fi servite doar celor care nu trebuie să urmeze un regim alimentar strict, a completat dr. Tiberius Bărădățan.