Pentru a marca centenarul naufragiului transatlanticului Titanic, un restaurant din cartierul newyorkez Brooklyn a decis să propună clienților săi, pe 15 aprilie, același meniu care a fost servit pasagerilor de la clasa I pe celebrul pachebot, informează AFP.
Persoanele care nu posedă apetitul unui gurmand ar fi bine să evite restaurantul Prime Meats din Brooklyn, întrucât meniul său de pe 15 aprilie, care va costa 115 dolari exclusiv vinurile, numără nu mai puțin de 10 feluri de mâncare.
Masa va începe cu midii, scoici Saint-Jacques cu supă cremă de vită, filet mignon servit cu anghinare, salată verde, trufe și foie gras, friptură de rață cu compot de mere. Urmează friptură de miel cu sos de mentă și fistic, însoțită de piure de cartofi și de mazăre, apoi salată și friptură de porumbel cu supă cremă de praz.
Clienții care nu se vor fi săturat deja vor putea apoi să guste sparanghel cu sos vinegretă și ouă de prepeliță, foie gras cu țelină caramelizată, iar masa se încheie cu o budincă.
Reprezentanții restaurantului au precizat faptul că vinurile, cocktailurile și celelalte băuturi alcoolice vor fi la înălțimea meniului pentru această „petrecere elegantă de sărbătoare”, la care oaspeții sunt rugați să vină în ținute de seară.