Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 19 (5226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chiper: Punctul de Trecere a Frontiere Albiţa a fost deschis

Vineri, 25 Ianuarie 2013 (14:33:53)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Cătălin Chiper a anunţat, vineri, că Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa a fost deschis, reafirmând că nu sunt persoane dispărute, izolate sau blocate din cauza ninsorii şi a viscolului.

Cătălin Chiper a precizat că Vama Albiţa a fost deschisă la ora 12.30, însă circulaţia se realizează în condiţii de iarnă, traficul fiind restricţionat.

Secretarul de stat a spus că din cele 28 de localităţi care au rămas fără energie electrică, la ora 12.30 mai erau doar 15, dintre care zece în judeţul Buzău, trei în Vrancea şi câte una în Brăila şi Covasna.

Potrivit secretarului de stat, numărul drumurilor naţionale închise a rămas tot 11, câte unul în judeţele Bacău şi Buzău, două în Galaţi, trei în Vaslui şi patru în Vrancea.

Acesta a reafirmat că nu există persoane izolate, blocate sau dispărute, iar unele drumuri au fost închise pentru a nu rămâne persoane blocate în zăpadă şi a permite utilajelor de deszăpezire să-şi facă treaba.

Chiper a mai spus că Administraţia Naţională de Meteorologie va emite alte două atenţionări, valabile vineri noapte şi sâmbătă.

Administraţia Naţională de Meteorologie va menţine codul portocaliu de viscol până la ora 20.00, iar ulterior va anunţa codul galben de vânt puternic în Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Prahova, Argeş, Mehedinţi, Dolj, Olt, precum şi în alte zone din Dobrogea şi Muntenia.

Tot până vineri seara, la ora 20.00, va fi menţinut şi codul galben de viscol anunţat anterior în judeţele Suceava, Botoşani, Harghita, Covasna, Brăila, Tulcea şi, parţial, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Braşov şi Dâmboviţa.

"Cele două mesaje rămân în vigoare până la ora 20.00 după care, până la ora 4.00 dimineaţa, va fi cod galben pentru vânt puternic, deşi cantitatea de zăpadă va fi destul de mică în comparaţie cu ce este astăzi", a anunţat directorul ANM, Ion Sandu.

Iniţial, codul galben de vânt puternic va fi anunţat pentru Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, iar ulterior, în jurul orei 4.00, sâmbătă, va fi lansat un al doilea mesaj de cod galben, pentru Mehedinţi, Dolj, Olt, precum şi în alte zone din Dobrogea şi Muntenia, până la Vrancea şi Galaţi.

De la ora 14.00, sâmbătă, până duminică dimineaţa vor fi sub cod galben Muntenia, Dobrogea, Bacău, Vaslui, Buzău, Vrancea, Galaţi, pentru vânt puternic. Există însă posibilitatea ca, în acest interval, Vrancea şi Buzău să intre din nou sub cod portocaliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chiper: Punctul de Trecere a Frontiere Albiţa a fost deschis.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chiper: Punctul de Trecere a Frontiere Albiţa a fost deschis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei