Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 19 (5226)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Codul galben de ninsoare şi viscol, prelungit în Capitală şi 27 de judeţe din nord, est şi sud

Vineri, 25 Ianuarie 2013 (15:01:12)

Meteorologii au prelungit codul galben de ninsoare şi viscol pentru Bucureşti şi 27 de judeţe din nordul, estul şi sudul ţării, avertizarea fiind valabilă până sâmbătă, la ora 14.00.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vineri, până la ora 20.00, va continua să ningă în nordul şi centrul Moldovei şi în zona Carpaţilor Orientali, iar vântul va avea intensificări îndeosebi în jumătatea sudică a Moldovei, viscolind şi spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului vor mai fi şi în Muntenia şi Dobrogea, iar în Transilvania va continua să ningă.

Judeţele vizate de avertizarea cod galben valabilă până la ora 20.00 sunt Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Covasna, Buzău, Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Botoşani.

De vineri, ora 20.00 şi până sâmbătă, la ora 4.00, Capitala şi judeţele Vrancea, Galaţi, Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman şi Argeş vor sub cod galben de viscol.

Potrivit ANM, în sudul Moldovei şi în cea mai mare parte a Munteniei, vântul va prezenta intensificări susţinute, depăşind la rafală 65-70 de kilometri pe oră. În jumătatea nordică a Moldovei, ninsorile vor slăbi treptat în intensitate, iar viteza vântului la rafală mai poate atinge 35-40 de kilometri pe oră.

Sâmbătă, de la ora 4.00 până la 14.00, vor fi sub cod galben de ninsoare viscolită Capitala şi judeţele Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj şi Mehedinţi.

"În prima parte a zilei de sâmbăta va ninge în sudul şi sud-estul ţării, iar vântul va depăşi la rafală 40-50 km/h în Oltenia şi Dobrogea şi 55-70 de km/h în Muntenia şi sudul Moldovei, viscolind ninsoarea", a precizat ANM.

Directorul ANM, Ion Sandu, a anunţat, în Comandamentul de iarnă de la Guvern, că sâmbătă, de la ora 14.00, va fi prelungit codul galben până duminică dimineaţă, în Muntenia, Dobrogea, Bacău, Vaslui, Buzău, Vrancea şi Galaţi, pentru vânt puternic.

Ion Sandu a precizat că există posibilitatea ca, în acest interval, Vrancea şi Buzău să intre din nou sub cod portocaliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Codul galben de ninsoare şi viscol, prelungit în Capitală şi 27 de judeţe din nord, est şi sud.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Codul galben de ninsoare şi viscol, prelungit în Capitală şi 27 de judeţe din nord, est şi sud0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei